Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA DOMA DE CAVALLS, A LA FIRA DEL CAÇADORLa doma de cavalls, a la Fira del Caçador

27/09/2013
La cita creix amb més propostes i estands comercials. Descobriran una placa en honor a Felip Robinat, fundador de la fira. Enguany s’espera assolir en la matinal de diumenge més de 19.000 visitants

La 12a Fira del Caçador de Tàrrega, el principal esdeveniment dedicat a la divulgació de la cinegètica a la demarcació de Lleida, potenciarà diumenge les exhibicions de doma de cavalls com a atractiu lúdic. Aquesta proposta va ser la principal novetat de l’any passat i després de la càlida acollida per part del públic s’amplia ara amb la celebració del primer Concurs de Pole Bending i Barrel Racing, dos modalitats de muntura basades en la destresa i la velocitat. La prova, inscrita dins el Campionat Interprovincial de Catalunya, comptarà amb l’organització de la Federació Catalana d’Hípica i la participació d’uns 25 genets. La competició, a partir de 2/4 de 12 del migdia.
La fira, organitzada per la Societat de Caçadors de Tàrrega, tindrà lloc el diumenge 29 de setembre, de 8 a 15 h, al Càmping Municipal de la capital de l’Urgell. Segons el president dels caçadors, Benjamí Sala, enguany s’espera assolir els 19.000 visitants al certamen, l’any passat van ser fins a 15.000.

Una placa recorda Robinat
Per segon any consecutiu, el certamen es dedicarà a la memòria del veterinari targarí Felip Robinat Felip, el seu fundador. Així, la vigília de la fira, el dissabte 28 de setembre (6 tarda), es descobrirà una placa de record en homenatge a Robinat a les instal·lacions del càmping, les quals també duen el seu nom. Serà un nou reconeixement pòstum del consistori i la Societat de Caçadors de Tàrrega.

La fira dóna cabuda a més d’un centenar d’expositors
La Fira concentrarà més d’un centenar d’expositors dedicats als estris i la roba de caça, remolcs i vehicles, alimentació, ganiveteria i articles artesanals. El públic també tindrà ocasió de contemplar de prop gossos de diverses races caçadores (fins a trenta expositors), aus rapinyaires de falconeria i animals per a repoblació.

Concursos
Repetiran a la programació les competicions del VI Concurs Nacional Caní de la Unió Cinòfila de Catalunya, certamen de bellesa canina; el campionat català d’obediència de gossos a càrrec d’Agility Associació Ciutat de Tàrrega en un circuit de vint obstacles; i, finalment, també el concurs de cant amb el Grup d’Ocellaires d’Agramunt (caderneres, passerells, verderols i pinsans).

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar