Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS SENGLARS DESTROSSEN DIVERSOS CAMPS DE FUTBOL I DE GOLF DE LA COMARCAEls senglars destrossen diversos camps de futbol i de golf de la comarca

06/10/2015
Han llaurat catorze cops el de Garriguella i han fet malbé els de Cabanes, Sant Llorenç i Peralada

L'afició pels cucs i les arrels tendres han impulsat als porcs senglars a fer de les seves en camps de gespa natural de la comarca, coincidint amb les darreres pluges. El Cabanes va haver d'ajornar els seus partits, segons explica en la seva edició d'aquest dimarts el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ.

 

Mantenir en un estat òptim els camps de futbol de gespa natural és una tasca complicada de compaginar amb les condicions climatològiques. Ara bé, hi ha clubs que s'han vist resignats, a la darrera setmana, per uns factors que de moment no poden controlar. L'afició pels camps ha aflorat en els porcs senglars, que els últims dies han fet de les seves a Cabanes, Garriguella i Sant Llorenç de la Muga. La irrupció dels animals per aquest tipus de terrenys es deu al fet que, amb la gespa molla i a causa de les darreres intenses pluges, fan forats per menjar cucs i arrels tendres.

 

"Ens han entrat 14 vegades en un mes i mig, trenquen les tanques per entrar; estem desesperats", explica el president del Garriguella, Fran Lara, que per fortuna el seu primer equip li tocava jugar a fora.

 

Per contra, el Cabanes va haver de suspendre els partits que tenia com a local –el juvenil B femení es va traslladar a Vila-sacra. És el tercer cop en dos anys que els entren i tot i que la instal·lació la tenen quasi tota tancada, Juanma Góngora, tècnic del cadet B, considera que "els senglars sempre entren per on volen". D'altra banda, malgrat que a Sant Llorenç els animals van entrar el dissabte, l'equip va poder jugar l'endemà.

 

Estudien fer batudes nocturnes

 

El Golf de Peralada tampoc s'ha escapat de la plaga de senglars, que han entrat amb força des de fa tres setmanes. "Ho han rebentat per tots costats, ens aixequen les tanques", expliquen des del complex. Les colles de caçadors de la zona estudien fer batudes nocturnes.

 

LLUÍS RIBERA

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar