Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

TÀRREGA CELEBRA UNA MULTITUDINÀRIA FIRA DEL CAÇADOR AMB MÉS DE 15.000 VISITANTSTàrrega celebra una multitudinària Fira del Caçador amb més de 15.000 visitants

28/09/2015
El president dels caçadors diu que ni la pluja ni les eleccions han afectat la participació

La 14 Fira del Caçador deTàrrega va viure ahir una jornada multitudinària. El president dels caçadors, Benjamí Sala, va aclarir els temors inicials que el temps i la coincidència amb la jornada electoral reduïssin el nombre de visitants i va dir que “la fira ha convocat una nova jornada multitudinària”. Segons l’organització, el certamen va sumar 15.000 visitants. La fira, organitzada per la societat de caçadors, va omplir de públic el càmping municipal. El recinte va acollir més d’un centenar d’expositors i un ampli programa d’activitats de caràcter familiar. “Es pot assegurar que Tàrrega acull la principal fira a Catalunya dedicada a la pràctica cinegètica”, va afirmar el president de la Federació Catalana de Cacera.    

 

Per la seua part, l’alcaldessa deTàrrega, Rosa Maria Perelló, va fer una crida a potenciar la fira com a fòrum de debat de les normatives cinegètiques, “un sector econòmic molt lligat al nostre entorn agrícola”. La novetat aquest any va venir de la mà de l’Escola de Vol La Serra de Mollerussa, que va oferir exhibicions aèries.    

 

X.S.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar