Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA UN MAGNÍFIC CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PODENCS EIVISSENCSEs celebra un magnífic Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs

Es celebra un magnífic Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs

21/09/2015
Joan Navarro queda campió amb 50,50 punts

Aquest any el VII Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs va disputar-se a Alcanar, les Terres de l’Ebre, on tradicionalment hi ha molta afició al ca eivissenc.

 

Ahir diumenge a les 7 del matí, es concentraven participants, aficionats i organitzadors a l’Ermita del Remei i després de les corresponents revisions de documentació, dels xips dels gossos i d’un bon esmorzar, s’iniciava el campionat.

 

La competició va ser un èxit. Va ser un magnífic dia de caça i la bona quantitat de conills va fer treballar de valent els gossos. Finalment, Joan Navarro va proclamar-se campió amb una puntuació de 50,50. El segon classificat va ser Josep Sol, amb 26 punts i Carlos Morcillo va quedar tercer amb 17,67 punts (participant que l’any passat, juntament amb Andrés Ramos, va ser campió de Catalunya).

 

 

Des del primer moment, el campionat va comptar amb tot el suport i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcanar, de la Societat de caçadors Diana i de la Representació Territorial de les Terres de l’Ebre.

 

La seva inestimable implicació amb el Campionat va quedar palesa amb la presència, el dia del campionat, de la Sra. Mercè Fischer, Regidora de l’Ajuntament d’Alcanar, el president de la Representació Territorial de les Terres de l’Ebre, el Sr. Manuel Royo, i també el seu responsable de competicions, el Sr. Ramon Forné, a més a més del President de la Federació Catalana de Caça, el Sr. Paco Piera.

 

L’Ajuntament d’Alcanar va tenir el detall d’entregar un obsequi a tots els participants. El premi tenia valor afegit, ja que provenia de la Fundació Mercè Pla, una entitat sense ànim de lucre que vetlla per l’atenció social, en l’àmbit de les Terres de l’Ebre, de les persones amb discapacitat i persones en situació de dependència mitjançant la defensa dels seus drets.

 

L’esmorzar, la competició i el posterior dinar de germanor van ser fantàstics i gràcies a la magnífica acollida d’Alcanar i les Terres de l’Ebre tothom va gaudir d’una bona celebració. És per això que volem donar les gràcies molt sincerament a l’Ajuntament d’Alcanar, la Societat de Caçadors Diana (amb especial menció al seu president Juanjo), i a la Representació Territorial de les Terres de l’Ebre, a més a més del delegat de Podencs Eivissencs de la Federació Catalana de Caça, Lluis Gil, per col·laborar els uns amb els altres i fer possible un gran campionat i un clima d’autèntica companyonia.     

 

Enhorabona a tots/es per la vostra feina, el vostre esforç i la vostra dedicació.     Classificació Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs 2015
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar