Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

PERE VIDAL, AL CAPDAVANT DE FORESTAL CATALANAPere Vidal, al capdavant de Forestal Catalana

18/07/2015

L’actual director dels serveis territorials del Departament d’Agricultura a les Terres de l’Ebre, Pere Vidal, serà nomenat en breu conseller delegat de Forestal Catalana, SA, empresa pública de la Generalitat dependent del mateix departament. Així ho ha confirmat el conseller del ram, Jordi Ciuraneta.


Responsable territorial d’Agricultura en dues ocasions –així com regidor per CiU a l’Ajuntament d’Amposta–, Vidal s’ha vist al davant de la gestió d’episodis complexos com la lluita contra el caragol poma o l’arribada de sarna a la població de cabres del Port.


Entre altres funcions, Forestal Catalana, en ple creixement durant els últims anys en l’estructura de l’administració de la Generalitat, participa, precisament, en la lluita contra el caragol poma al delta de l’Ebre, i també en la gestió de la caça de la cabra salvatge a la Reserva Nacional de Caça del Port, actuacions de regulació forestal, la construcció d’infraestructures o actuacions diverses en espais naturals.


De moment no es coneix encara qui substituirà Vidal al capdavant dels serveis territorials del Departament d’Agricultura a les Terres de l’Ebre.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar