Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

ARRIBA LA XII FIRA DEL CAÇADOR DE SOLSONAArriba la XII Fira del Caçador de Solsona

20/05/2015
En el 75è aniversari de la Societat de Caçadors de Solsona

El Camp del Serra es converteix per un cap de setmana en l'epicentre del món de la cinegètica amb expositors, el diumenge, i un programa d'activitats paral·leles de divendres a diumenge.

Enguany el cap de setmana de la Fira del Caçador s'obre amb una jornada tècnica sobre "Imatge i percepcions vinculades a la caça", coorganitzada per la Societat de Caçadors de Solsona i Comarca i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. Es durà a terme tot el matí de divendres al CTFC (ctra. de Sant Llorenç, km 2). L'assistència a la jornada és gratuïta, però cal inscriure-s'hi prèviament a través del correu electrònic ctfc@ctfc.es, o bé per telèfon al 973481752 (ext. 235). 
 
Al Camp del Serra, el dissabte 23, com a novetat, es durà a terme una demostració de gossos de rastre sobre senglar, a partir de les 8.30 h. La programació continuarà després de dinar, amb un concurs de botifarra i bitlles a partir de les 17 h i un sopar de caçadors a les 21 h. 
 
El diumenge 24, s'obrirà el recinte firal al mateix espai amb una sèrie d'expositors de productes relacionats amb el món cinegètic i la presència de diverses races de gossos caçadors. També es durà a terme la primera trobada d'amics del grup de caçadors del Facebook, provinents d'arreu de Catalunya. Així mateix, a les 10.30 h, hi haurà una tirada amb aire comprimit. Es pot confirmar l'assistència trucant al 648634693 (Pep).
 
Ramon Estany
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar