Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MÉS DE 1.200 PERSONES A LA TROBADA DE COLLES DE CAÇA MAJOR A LA SEUMés de 1.200 persones a la Trobada de Colles de Caça Major a la Seu

20/04/2015

La TerceraTrobada de Colles de Caça Major va reunir ahir a la Seu una trentena d’aquestes entitats procedents de totes les comarques de Lleida. Segons els organitzadors, durant tot el matí hi va haver una exposició de gossos de caça, una mostra que va reunir uns 230 gossos. L’objectiu d’aquesta trobada és congregar els aficionats a aquest esport per analitzar com es troba el sector i els seus principals problemes.


Així, a banda d’exposicions, també es van celebrar xarrades i posades en comú. Les mateixes fonts van indicar que una de les qüestions que més preocupen és el fet que cada any baixa el nombre d’associats, ja que la cacera no interessa als més joves i les persones d’edat avançada l’abandonen.


D’altra banda, un altre dels temes que es van debatre és la incidència de la nova regulació sobre els accidents de trànsit provocada pels animals a les carreteres i la superpoblació de senglars que afecta molts cultius de pagesos del territori.


En aquest sentit, van concretar que les associacions de caçadors no tenen cap inconvenient a col·laborar amb els agricultors sempre que es demanin els corresponents permisos a la Generalitat per organitzar batudes extraordinàries, una activitat que sol dur-se a terme en els mesos d’estius. Per la trobada van passar al voltant de 1.200 persones.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar