Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA SEU ACULL LA 3A TROBADA DE COLLES DE CAÇA MAJOR I UNA EXPOSICIÓ DE GOSSOS CAÇADORSLa Seu acull la 3a Trobada de Colles de Caça Major i una exposició de gossos caçadors

16/04/2015
L´activitat tindrà lloc aquest diumenge, 19 d´abril, de 10 a 14 hores, al camp de terra ubicat al costat del pavelló poliesportiu municipal. El programa inclou xerrades, mostres vinculades a la caça i passejades a cavall

La Seu d'Urgell acollirà aquest diumenge, 19 d'abril, la 3a Trobada de Colles de Caça Major. L'activitat començarà a les deu del matí i finalitzarà a les dues del migdia, al camp de terra que es troba ubicat al costat del pavelló poliesportiu municipal.

 

El programa inclou diverses propostes al voltant de la caça major i el món dels gossos caçadors. Al llarg del matí hi haurà conferències, a càrrec de diversos veterinaris. Les xerrades abordaran temes com les malalties comunes en gossos de caça; la morfologia d'aquests animals; la legislació actual i la nova Ordre de Vedes per 2015-2016; a més de la seguretat en la pràctica de la caça.

 

Activitats paral·leles

 

La Trobada de Colles es complementarà amb activitats lúdiques, com ara passejades a cavall per als més petits, exposicions de gossos de colles de caça major, taxidèrmia i productes de caça.

 

La 3a Trobada de Colles de Caça Major està organitzada per la Federació Territorial de Caça de Lleida, juntament amb la Societat de Caçadors de l'Alt Urgell, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, la Diputació de Lleida, Cafès Tarrazú, Armeria Carlos, Armeria Garriga, Antiga Casa Inglés, Armeria Alberto i Serracanya.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar