Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ES CELEBRA EL SORTEIG DE CAÇA MAJOR 2015Es celebra el Sorteig de Caça Major 2015

Es celebra el Sorteig de Caça Major 2015

Es celebra el Sorteig de Caça Major 2015

Es celebra el Sorteig de Caça Major 2015

12/03/2015
A partir d’avui dijous 12 de març, es pot consultar la llista dels agraciats a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça

Ahir dimecres 11 de març a les 18 hores, va tenir lloc el Sorteig de Caça Major a les Oficines centrals de la Federació Catalana de Caça. L’acte va comptar amb la presència de Jordi Ruiz, Subdirector General d'Activitats Cinegètiques i Pesca Continental i Maria Josep Vargas, Cap d'Àrea d'Activitats Cinegètiques. El sorteig va començar puntualment i es va desenvolupar sense incidències.

 

Posteriorment es van sortejar els permisos per la caça de cérvol femella, isard, cabirol mascle i femella, mufló mascle i femella i cabra salvatge mascle i femella. Es van repartir un total de 49 permisos sense comptar els permisos de cabra salvatge mascle i femella, que han quedat pendents d’atorgar per part de l’administració, a causa de la situació sanitària en la qual es troba l’espècie actualment. De totes maneres es van sortejar els números i tan bon punt ens comuniquin el número de permisos que ens han assignat, publicarem els agraciats a la pàgina web.

 

Pel que fa al sorteig de cèrvols mascle i de daines mascle, no es va realitzar el corresponent sorteig perquè l'Administració no ens va comunicar el número de permisos fins l'últim moment i no ens en van adjudicar cap d'aquestes dues espècies.

 

A hores d’ara ja està publicada la llista dels agraciats a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça www.federcat.com que està disponible per la seva consulta.  Adjuntem el document tot seguit.

 

A causa de l’aprovació dels nous pressupostos de la Generalitat, els preus de les taxes han augmentat un 5%, per això són diferents als preus que vàrem posar en els fulls de sol·licitud per participar al sorteig. Poden consultar els nous preus  al següent enllaç.

 Llista d´agraciats al Sorteig de Caça Major 2015


agricultura.gencat.cat/web/.content/mn_medi_natural/mn05_casa/documents/permisos/fitxers-binaris/taxes-permisos-cassa-major-excepte-porc-senglar-reserves-nacionals-cassa-reserves-cassa-2015.pdf
Comentaris

Pedro Sierra Gomez diu: 12/03/2015    
Hola, i el sorteig de les daines no s´ha efectuat?

Resposta:
16/03/2015    

Bon dia,

No vàrem poder realitzar el sorteig de cèrvols mascle i de daines mascle, perquè L'Administració no ens va comunicar el número de permisos fins l'últim moment , i  no ens en van adjudicar cap d'aquestes dues espècies.

FEDERACIO CATALANA DE CAÇA


Pedro Sierra Gomez diu: 16/03/2015    
Bona tarda, Suposo que no deuen ser tant importants els problemes de densitat al alt pirineu com diu la gent...


Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar