Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

SEGUEIX LA RECERCA AL PANTÀ DE CANELLES DEL CAÇADOR DESAPAREGUTSegueix la recerca al pantà de Canelles del caçador desaparegut

23/02/2015
Es tracta d’un veí de Barcelona, de 64 anys, que tenia una residència a Estopanyà

Un ampli dispositiu va continuar ahir buscant el caçador de 64 anys, veí de Barcelona que tenia una segona residència a Estopanyà, que va caure a l’aigua al naufragar l’embarcació en la qual viatjava al pantà de Canelles dissabte passat. En l’operatiu van participar efectius de la Guàrdia Civil d’Osca, que van desplaçar al lloc un helicòpter, una unitat subaquàtica dels Mossos d’Esquadra, així com els Agents Rurals de Catalunya amb una altra embarcació. El desaparegut participava juntament amb uns altres quaranta caçadors en una batuda de senglars al pantà de Canelles. Al voltant de les vuit del vespre de dissabte, la llanxa en la qual viatjava el caçador, amb unes altres cinc persones, va naufragar per causes desconegudes, possiblement pel fort vent. Dos dels ocupants van aconseguir arribar a la vora i avisar els equips d’assistència. Un altre va aconseguir mantenir a la superfície el desaparegut i la seua dona però va arribar un moment en què el veí de Barcelona va ser arrossegat pel corrent. Els serveis de rescat van treure de l’aigua dissabte passat tres persones, però no van localitzar el desaparegut.


Manuel López, germà de la víctima, va assegurar en declaracions a TV3 que feia molt vent, va entrar aigua a la barca i va bolcar”. A més, va afegir que “gràcies a una persona que va poder arribar a la vora s’han salvat vides”.


Els serveis de rescat van trobar ahir l’embarcació en la qual navegava el desaparegut, però sense rastre del caçador.


El cap del parc de bombers de Benavarri, Andrés Poziello, va explicar que “es van donar un cúmul de circumstàncies, perquè ja era de nit i feia molt vent”. Els caçadors feien el recorregut amb l’embarcació per traslladar-se als punts de difícil accés de la batuda del senglar organitzada als boscos del nucli abandonat de Finestres. En les tasques de rescat, dificultades pel vent, va participar la Guàrdia Civil d’Osca, els Mossos d’Esquadra i els bombers de la Ribagorça.També hi havia Agents Rurals de Catalunya, serveis sanitaris i caçadors que van participar en la batuda. A les set de la tarda d’ahir, la recerca es va suspendre per falta de visibilitat i es reprendrà avui.


M.A.M

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar