Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

BUSQUEN UN DESAPAREGUT AL PANTÀ DE CANELLESBusquen un desaparegut al pantà de Canelles

22/02/2015
Bombers i Guàrdia Civil rescaten tres persones que van caure a l’aigua a Estopanyà

Els Bombers de la Generalitat i la Guàrdia Civil d’Osca buscaven al tancament d’aquesta edició una persona desapareguda a les aigües del pantà de Canelles, al terme municipal d’Estopanyà, després d’enfonsar-se l’embarcació en la qual viatjava.


L’accident va ocórrer a les 20.40 hores quan un grup de caçadors viatjaven en una embarcació al pantà de Canelles que va naufragar parcialment. Un grup de 40 caçadors participaven en l’activitat i una embarcació els traslladava des d’una vora a una altra per caçar i després els recollia.


En un d’aquests viatges, per causes desconegudes, la nau va naufragar parcialment. Quatre caçadors van caure a l’aigua, segons van assegurar testimonis directes a la Guàrdia Civil d’Osca, i tres d’ells van poder ser rescatats.Tanmateix, al tancament d’aquesta edició els serveis d’emergència buscaven una quarta persona. En les tasques de recerca van col·laborar efectius dels Bombers de la Generalitat, que van ajudar a il·luminar la zona.


Al seu torn, uns altres 25 caçadors van quedar atrapats a la vora i uns altres dotze en un illot.Tots ells van ser rescatats i alguns van necessitar assistència mèdica.


Al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat així com una unitat subaquàtica dels bombers de muntanya (GRAE).També hi van acudir nombroses patrulles de la Guàrdia Civil d’Osca així com serveis sanitaris, els quals van atendre els ferits. El fort vent va poder provocar el naufragi.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar