Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

DEFUNCIÓDefunció

10/12/2014
Lamentem informar de la defunció del senyor Josep Elies i Elies

Des de la Federació Catalana de Caça ens dol informar del decés del senyor Josep Elies i Elies a l'edat de 86 anys.


Vinculat profundament a la caça des de ben jove, l'any 1962 va crear la Societat de Caçadors de Riudebitlles, de la que va ser president durant 12 anys. També va fundar la Societat de Caçadors Sant del Bosc, a Llimiana, i el Club Esportiu Catalunya de Recorreguts de Caça on va ser sots-president primer. També va ser promotor de la instal·lació del primer camp de tir per a la pràctica de la modalitat de Recorreguts de Caça a Catalunya.


Va formar part de la Junta Directiva de la "Tercera Federación Regional de Caza de Barcelona" com a vocal de competicions, i amb la creació l'any 1986 de la Federació Catalana de Caça va ocupar el càrrec de Secretari General i posteriorment Tresorer.


Molt involucrat amb les modalitats competitives de Recorreguts de Caça i Compak Sporting, va ocupar diversos càrrecs a la Real Federación Española de Caza molt lligats amb aquestes competicions; membre electe de la Junta Delegada de l’Assemblea General de la RFEC en representació d’esportistes, jutges i àrbitres, part del Comitè Tècnic de la RFEC d’aquestes dos modalitats i seleccionador nacional. També va ser-ne jutge en les categories autonòmica, nacional i internacional, era el numero 25 del món.  

 

Des d’aquestes línies volem transmetre el nostre sincer condol a la família i als amics i lloar el record de la seva persona i la seva feina en aquesta institució.

 

Descansi en pau.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar