Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

NEIX CINEGETICAT, LA PRIMERA REVISTA DE CAÇA DE CATALUNYANeix CINEGETICAT, la primera revista de caça de Catalunya

Neix CINEGETICAT, la primera revista de caça de Catalunya

Neix CINEGETICAT, la primera revista de caça de Catalunya

Neix CINEGETICAT, la primera revista de caça de Catalunya

Neix CINEGETICAT, la primera revista de caça de Catalunya

29/10/2014
Una ambiciosa aposta cap a la divulgació de les tasques del col·lectiu caçador com a gestor de fauna salvatge, cap a la tecnificació del col·lectiu i cap a la personalització d’un espai editorial propi que cobreixi les necessitats dels caçadors catalans

“La caça té una gran funció social ja que és una de les millors maneres de tenir cura de la natura. En aquest sentit, vull felicitar i donar suport a CINEGETICAT per la seva emprenedoria, per la seva qualitat tècnica i per la seva contribució al país", expressava l’Honorable Senyor Francesc Homs, conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.


Ahir la tarda, dimarts 28 d’octubre, l’Auditori Plana de l’Om de Manresa va acollir la presentació de CINEGETICAT, el primer número de la revista de caça de referència a Catalunya.


“CINEGETICAT és una revista de proximitat, escrita en català, amb continguts adaptats a la realitat de la caça de Catalunya”, manifestava Eduard Melero, director de CINEGETICAT, i encarregat de donar a conèixer la publicació als assistents. “CINEGETICAT és una ambiciosa aposta cap a la divulgació de les tasques del col·lectiu caçador com a gestor de fauna salvatge, cap a la tecnificació del col·lectiu i cap a la personalització d’un espai editorial propi que cobreixi les necessitats del col·lectiu caçador català, vinculat més a una caça social que és sensiblement diferent al tipus de caça que es practica en altres llocs”, afegia Melero.


La revista conté articles tècnics, divulgatius i d’opinió sobre gestió de caça, caça major i menor, modalitats de caça, armes i municions,  legislació i seguretat, món veterinari, apartat gastronòmic, entrevistes a societats de caçadors i caçadors, mercat de segona mà… I és que aquesta publicació bimensual compta amb una àmplia xarxa de col·laboradors de gran recorregut. Especialistes en tir amb arc, en  balística, en gestió de fauna, guardes de reserva, tècnics de l’administració de la Generalitat de Catalunya, especialistes en gossos de rastre, etc.


L'acte de presentació de la revista CINEGETICAT va estar presidit pel conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Honorable Senyor Francesc Homs, qui va manifestar que “la caça té una gran funció social ja que és una de les millors maneres de tenir cura de la natura. En aquest sentit, i en nom de l'interés general, vull felicitar i donar suport a CINEGETICAT per la seva emprenedoria, per la seva qualitat tècnica i per la seva contribució al país".


En finalitzar l’acte es va lliurar el segon número de la revista als assistents.


El valor de CINEGETICAT


CINEGETICAT és un mitjà de comunicació independent i català, que preserva una tradició ancestral i recull en format paper i web els fets cinegètics de Catalunya. “Contribueix a potenciar la caça com a eina necessària de gestió d’equilibris poblacionals, amb el màxim respecte pels animals”, matitzava Melero.


Aquesta revista esdevé un punt de trobada pels membres del col·lectiu caçador i una eina didàctica adreçada tant a les persones que formen part del col·lectiu com a les que no. A més, promou un canvi de percepció social de la caça com a activitat primitiva i negativa cap a una eina necessària de gestió de fauna salvatge, que passa per la tecnificació i professionalització del col·lectiu.


A la vegada, CINEGETICAT contribueix a reactivar econòmicament les empreses del sector cinegètic, promovent la “reinvenció” de les empreses, obrint nous conceptes de promocions i negocis, patrocinant actes relacionats amb la caça, etc.


Sobre CINEGETICAT


CINEGETICAT és un projecte nascut des del món caçador i per al món caçador, que omple un buit existent al mercat actual tot creant un espai de referència pel col·lectiu caçador de Catalunya www.cinegeticat.cat

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar