Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

VOLEN AMPLIAR A DOS DIES LA FIRA DEL CAÇADORVolen ampliar a dos dies la Fira del Caçador

03/10/2014
Atès l’èxit de públic, l’organització estudia allargar el certamen a tot un cap de setmana en lloc de celebrar-lo només el diumenge al matí

Més de 15.000 persones van assistir diumenge a la 13a Fira del Caçador de Tàrrega. Després de tancar una nova edició amb molt èxit de públic, l’organització, la Societat de Caçadors de Tàrrega, està valorant la possibilitat que el certamen s’allargui durant tot el cap de setmana. El certamen va aplegar més d’un centenar d’expositors dedicats a la caça i a l’alimentació i va oferir una trentena d’activitats paral·leles. Entre les novetats d’enguany hi havia la demostració d’Arc Trap, una modalitat de tir al plat amb dianes mòbils molt estesa a França.

Altres activitats molt concorregudes pel públic foren el concurs de bellesa canina, que va comptar amb més de 200 gossos inscrits, les exhibicions de doma de cavalls, a càrrec de l’ensinistrador Santi Serra, la mostra d’aus rapinyaires i el campionat d’obediència de gossos.

La 13a Fira del Caçador fou inaugurada pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el qual va destacar que a la demarcació se celebren cada any un total de 161 fires, de les quals va elogiar les sectorials i especialitzades com és el cas de la del Caçador de Tàrrega. Per la seva part, l’alcaldessa, Rosa M. Perelló, va destacar l’èxit de públic del certamen, que “demostra el potencial econòmic de la ciutat”.


El certamen reconeix la tasca del periodista esportiu Paco Borda

Pel que fa als homenatges, en aquesta edició la Fira va reconèixer la tasca del periodista esportiu Paco Borda, el qual participa en l’organització del certamen des de la seva primera edició. Borda va rebre un guardó de la mà del president de la Societat de Caçadors, Benjamí Sala. Tampoc van faltar paraules de record per a Felip Robinat, fundador i principal impulsor de la Fira, que va morir fa dos anys. Cal recordar el càmping, recinte on se celebra el certamen, el qual porta el seu nom des de l’any passat.

X.S.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar