Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE GOSSOS DE MOSTRA 2013Federació Catalana de Caça 18/07/2013

Enguany, la població de Cardona a la província de Barcelona, va ser l’encarregada d’acollir el Campionat Autonòmic de Gossos de Mostra o Caça pràctica. L’esdeveniment va celebrar-se aquest dissabte 13 de juliol a les set del matí.

La competició va desenvolupar-se sense incidents i amb bon ambient. A les set i mitja ja començava el Campionat i afortunadament el dia es va presentar una mica ennuvolat i va facilitar la feina als gossos, que no van haver de patir massa calor i van poder demostrar les seves habilitats.

Els guanyadors de la categoria de Britànics van ser els següents; en primer lloc, la gossa Sino de Noayas conduïda per Fernando M. Rodríguez; en segon lloc, el gos Cor del sol de Navelina conduit per Manuel Tejeira i en tercer lloc el gos Nen del Castillo de Almansa també conduït per Manuel Tejeira. Els guanyadors de la categoria de Continentals van ser els que segueixen; en primera posició (la guanyadora de l’any passat) Elsa Brufjorden’s conduïda per Emilio Soriano; en segon lloc la gossa Barbarella, conduïda per Francisco Javier Caballero i en tercera posició el gos Gus de los Cofevaz conduit per Juan Leiva.

Des d’aquestes línies volem agrair la comprensió dels propietaris dels terrenys, que van esperar que finalitzés la Competició per realitzar les seves tasques als camps. I també cal mencionar la inestimable col·laboració de la Societat de Caçadors de Cardona i el seu president, Antonio Castillo, que en tot moment van estar a disposició de l’organització perquè la competició es desenvolupés satisfactòriament.

Si no hi ha canvis d’última hora, el Campionat d’Espanya de Gossos de Mostra es celebrarà aquest setembre a Méntrida, Toledo.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar