Notícia històrica · CAMPIONATS

XAVIER ORTIZ I AMOR GIMÉNEZ CAMPIONS DE CATALUNYA DE COMPAK SPORTING 2023

Xavier Ortiz i Amor Giménez campions de Catalunya de Compak Sporting 2023

03/07/2023
El camp de tir de Vilaregut (Oristà) va acollir aquest diumenge l’autonòmic de Compak Sporting, que va comptar amb la participació de 60 tiradors/es, amb victòria absoluta per a l’ebrenc Xavier Ortiz i en dones per la barcelonina Amor Giménez

La nostra enhorabona a tots els participants en aquesta nova edició del Campionat de Catalunya de Compak Sporting organitzat per la Federació Catalana de Caça i celebrat al camp de tir de Vilaregut, perfectament condicionat i preparat per a la celebració d’aquest campionat (agraïment especial per a l’Albert responsable del camp, per la seva col·laboració i compromís amb la competició).

A partir de les 08.30 hores va començar el campionat de compak sporting, disputat a 100 plats en quatre camps, en el decurs d'un matí assolellat, però amb una mica de vent que va ajudar a suportar una mica més bé la calorada, però que no va perjudicar als 60 tiradors  i tiradores (vam comptar amb la participació de quatre joves tiradores; una d'elles la lleidatana Ares Serret, debutant en competició), distribuïts en 10 esquadres.

Un gran campionat, amb uns resultats molt igualats, especialment a les primeres posicions. Finalment, el tirador de les Terres de l’Ebre Xavier Ortiz, un habitual al pòdium, es va imposar en acabar la seva participació a la prova amb un total de 97 encerts sobre els 100 possibles; l’Àngel Ballesté i Alfonso Serrano va obtenir les següents millors puntuacions amb 96 plats cadascú.

Amor Giménez fa el doblet en RRCC i Compak

La gran tiradora barcelonina Amor Giménez es va mostrar “intractable” en dones i va guanyar la competició amb un total de 90 plats (18ena millor posició absoluta de la jornada). D’aquesta manera, Giménez aconsegueix el doblet a guanyar el Campionat de Catalunya en Recorreguts de Caça –novena posició  a l’Estatal de la modalitat- i repetir victòria aquest diumenge 2 de juliol  al Campionat de Catalunya de Compak Sporting.

Juan Badia campió en veterans i Kilian Beltran, el millor en júnior

Juan Badia continua amb la seva gran temporada al pujar al més alt del pòdium en la categoria veterans de Compak Sporting en un any on ja ha aconseguit el Campionat de  Catalunya Absolut i Veterans en Recorreguts de Caça i el Campionat d’Espanya de RRCC en veterans. A més, amb 95 plats Juan Badia va acabar el campionat amb la quarta millor puntuació del conjunt de tiradors/es.

A la categoria júnior, destacar la gran tirada del jove Kilian Beltran, que es proclama campió a la categoria amb un total de 93 plats sobre 100, un resultat que li col·loca com el vuitè millor tirador del campionat; sens dubte una de les “perles” del tir català, tant a la modalitat de Compak com de RRCC. D'altra banda, destacar la presència de quatre competidors en categoria júnior i, en  especial, el debut del jove lleidatà Ivan Martínez, que amb 14 anys va participar per primera vegada en una competició de caràcter autonòmic. L'Ivan va pujar al pòdium en tercera posició amb un 80/100.

El nostre agraïment als arbitres de la prova, començant per Manuel Aguilera –jutge principal de la competició- i a tots/es el competidors que van col·laborar fent les funcions d’àrbitre als diferents camps. Agraïment com sempre a Mutasports pel seu suport a les competicions oficials organitzades per la Federació Catalana de Caça, com aquest Campionat de Compak Sporting, coordinat i dirigit pel nostre company Christopher Asensi, delegat en funcions de la FCC a les competicions de RRCC i Compak Sporting, sincerament, moltes gràcies pel teu inestimable esforç i compromís.