Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ES CELEBRA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RECORREGUTS DE CAÇAFederació Catalana de Caça 04/06/2014

El passat diumenge 1 de juny va celebrar-se el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça 2014 a Riba-roja d’Ebre.

El camp de tir The Pines Clay Shooting Club va ser un marc incomparable per celebrar la competició, descrit per molts com un dels millors camps per la pràctica d’aquesta modalitat de tir. Amb una participació de 69 tiradors, la competició començava una mica més tard de les 9 del matí i es va allargar en excés per un conjunt de circumstàncies que assumeix la Federació Catalana de Caça i el fet que s’organitzés, per primera vegada, en un camp de l’envergadura i la complexitat del The Pines.

La classificació finalment s’ha fet en base a 75 plats, ja que les tres darreres esquadres es van quedar sense completar l’última sèrie per falta de llum. Els tres primers classificats de la general van ser, per aquest ordre, Joan Badia, Angel Ballester i Edgar Bosch.

Volem fer una menció especial al propietari del Club de Tir, en Dave, per haver-se involucrat amb tantes ganes i energia en l’organització del Campionat, pel seu interès en que sortís tot bé i per les hores que hi ha dedicat. També als quatre jutges; Manuel Aguilera, Ramon Puerta, Antonio Anguita i Pere Ferre, per la seva bona disposició i la seva ajuda inestimable. I agrair, finalment, a tots els tiradors la seva participació i la seva paciència.      

 

Adjuntem la classificació general i per categories.  Classificació general i per categories del Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça 2014
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar