Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA PRESENT A LA FIRA DE LA PERDIU DE VILANOVA DE MEIÀLa Federació Catalana de Caça present a la Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià

La Federació Catalana de Caça present a la Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià

La Federació Catalana de Caça present a la Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià

15/11/2022
Un any més, la FCC ha col·laborat amb els organitzador de la tradicional i populosa fira de la Perdiu de Vilanova de Meià, celebrada aquest diumenge, instal·lant la seva carpa pedagògica i la galeria de tir virtual.

La localitat lleidatana de Vilanova de Meià, situada a la comarca de La Noguera, va acollir diumenge passat una nova edició d’aquesta fira centenària, que va comptar amb la participació de més de 12.000 visitants.

 

La  Llei de Benestar Animal impulsada pel Govern de l’Estat va ser un dels principals motius de conversa i preocupació de la jornada, especialment entre els expositors, ja que la seva aprovació, d’acord amb el seu actual redactat, faria perillar la  continuïtat d'aquesta fira, tal i com es celebra actualment.

 

Aquesta tradicional trobada, duta a terme en un dia primaveral tot i les dates de l’any, va comptar amb la presència de 132 expositors, 28 dels quals d’aus, que van desafiar la crisis de preus, tant del pinso com de la llum que consumeixen les seves granges, participant una vegada més amb les seves aus en aquesta popular trobada. La Fira també va comptar amb 72 parades artesanes i 32 de productes del camp.

 

La carpa pedagògica de la Federació Catalana de Caça va esdevenir un del punts de referència i atracció d’aquesta fira, així com la seva galeria de tir virtual, que no va parar de funcionar durant tota la jornada amb un gran èxit i satisfacció per part de totes les persones que van entrar a  provar la seva punteria.

 

Un agraïment força especial per a Cándido Pérez, el nostre delegat de fires, encarregat de la gestió i muntatge de l’estand de la Federació, així com al seu incondicional equip de col·laboradors.  Agraïment extensiu als organitzadors d’aquesta fantàstica fira pel seu esforç i compromís.

 

Als diferents estands de la fira es van poder veure perdius, ànecs, faisans, canaris, cignes i alguns exemplars més exòtics. Els preus de venda van oscil·lar entre els 10 i 15 euros per a les aus més petites i fins a 75 per les més grans. Els preus de venda d’aquestes aus van pujar al voltant d’un sobre un 30% respecte a l’edició de l’any passat degut als incrementes dels costos de producció.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar