Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS MOSSOS DENUNCIEN UN HOME DE VILADA PER POSAR PARANYS TIPUS CEPEls Mossos denuncien un home de Vilada per posar paranys tipus cep

30/05/2014
Va col·locar il·legalment sis ceps en una àrea privada de caça i no disposava de llicència

Els Mossos han denunciat un home de Vilada, de 58 anys, per posar paranys tipus cep.

Els fets van passar el 19 de maig, segons ha informat avui els Mossos, quan uns agents que feien tasques de seguretat ciutadana van sentir els miols d’un gat. Es van acostar al filat d’un galliner i van veure que hi ha havia un gat enganxat per la pota davantera esquerra en un parany tipus cep. La patrulla va desenganxar el gat i també va comprovar que no era l’únic parany col·locat al voltant del filat del galliner. Van trobar-hi cinc ceps més de les mateixes característiques. També van poder comprovar que l’herba del voltant estava seca, senyal que els paranys feia dies que estaven col·locats.

Els sis ceps van ser comissats pels Mossos. A més, van identificar i posar una sanció administrativa al propietari del galliner, que va col·locar il·legalment els ceps en una àrea privada de caça i no disposava de llicència.

Aquests tipus de paranys, els ceps, són un art de caça il·legal, no selectiu i indiscriminat. Col·locant aquests paranys es poden capturar animals domèstics, fauna cinegètica i no cinegètica.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar