Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

COOPERATIVES AGROALIMENTARIES TAMBÉ ES SUMA A LA MANIFESTACIÓ DEL 20 DE MARÇ EN DEFENSA DEL MÓN RURAL I LA CAÇACooperatives Agroalimentaries també es suma a la manifestació del 20 de març en defensa del món rural i la caça

18/02/2022
La gran manifestació en defensa de la caça i el món rural començarà a la Porta d'Alcalá a les 11 del matí per continuar pel Passeig de la Castellana i finalitzar a la font de Sant Joan de la Creu, a l'alçada del MITECO

Sota el lema #JuntosPorElCampo, les grans organitzacions que representen el món rural, de la caça sortiran al carrer el proper 20 de març per reivindicar les necessitats dels que ocupen el 84% de territori. Aquesta gran manifestació en defensa del món rural i la caça segueix sumant suports a poc més d'un mes de la gran cita del 20 de març amb la incorporació de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya al Comitè d'organització i planificació. Aquesta és la segona adhesió que es produeix en menys d'una setmana, després que la Federació Nacional de Comunitats de Regants d'Espanya (FENACORE), que representa més de 700.000 regants i més de dos milions d'hectàrees, confirmés que també anirà a les mobilitzacions.

 

D'aquesta manera, aquestes dues organitzacions s'uneixen a ASAJA, COAG, UPA, Oficina Nacional de la Caça (ONC), Real Federació Espanyola de Caça (RFEC), Unió de Criadors de Bous de Lidia (UCTL), Aliança Rural i totes les entitats que les conformen, sota el lema “Junts pel Camp”.

 

En espera de la confirmació definitiva del recorregut per part de la Delegació del Govern, aquesta mobilització té previst partir des de la Porta d'Alcalá a les 11 del matí per continuar pel Passeig de la Castellana i finalitzar a la font de Sant Joan de la Creu, a l'alçada del Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic (MITECO), on es durà a terme la lectura del manifest que recull les reivindicacions de tots els convocants.

 

MÓN RURAL VIU

 

Aquesta gran mobilització omplirà els carrers de Madrid perquè la societat en general escolti les necessitats del camp i mostri el seu suport perquè el Govern presti més atenció i cura necessària als que ocupen el 84% del territori. En definitiva, perquè la societat doni suport a un món rural viu, en què el camp sigui un espai per viure dignament i sigui comprès i valorat a les àrees

 

Segons el president de Fenacore, Andrés del Campo, “els regants ens manifestarem per tornar a l'aigua el protagonisme que mereix a l'agenda del Govern. En concret, demanarem més inversions en obres de regulació per fer front a les sequeres, la revisió dels plans hidrològics, l'abaratiment de la factura elèctrica i la modernització dels sistemes de reg”.

 

Pel president de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, Ángel Villafranca, “les cooperatives, com les empreses dels agricultors i ramaders, ens sumem a la manifestació per la difícil situació que travessa el sector, (increments de costos, baixa rendibilitat, exigències mediambientals i de benestar animal...), i pels canvis que s'exigeixen al model productiu que posen en perill la competitivitat i la supervivència de les explotacions. Cal sensibilitzar les administracions i la societat que sense suport i sense temps per dur-los a terme, no es podran abordar els canvis necessaris per adaptar-nos a les exigències de sostenibilitat”.

 


 

 

Cooperativas Agro-alimentarias también se suma a la manifestación del 20 de marzo en defensa del mundo rural

 

  • La gran manifestación del campo español comenzará en la Puerta de Alcalá a las 11 de la mañana para continuar por el Paseo de la Castellana y finalizar en la fuente de San Juan de la Cruz, a la altura del MITECO

 

  • Bajo el lema #JuntosPorElCampo, las grandes organizaciones que representan al mundo rural saldrán a la calle para reivindicar las necesidades de quienes ocupan el 84% de territorio

Madrid, 17 de febrero de 2022. La gran manifestación en defensa del mundo rural sigue sumando apoyos a poco más de un mes de la gran cita del 20 de marzo con la incorporación de Cooperativas Agro-alimentarias de España al Comité de organización y planificación. Ésta es la segunda adhesión que se produce en menos de una semana, después de que la Federación Nacional de Comunidades de Regantes de España (FENACORE), que representa a más de 700.000 regantes y más de dos millones de hectáreas, confirmara que también acudirá a las movilizaciones.

De esta manera, estas dos organizaciones se unen a ASAJA, COAG, UPA, Oficina Nacional de la Caza (ONC), Real Federación Española de Caza (RFEC), Unión de Criadores de Toros de Lidia (UCTL), Alianza Rural y todas las entidades que las conforman, bajo el lema “Juntos por el Campo”. 

 

A la espera de la confirmación definitiva del recorrido por parte de la Delegación del Gobierno, esta movilización tiene previsto partir desde la Puerta de Alcalá a las 11 de la mañana para      continuar por el Paseo de la Castellana y finalizar en la fuente de San Juan de la Cruz, a la altura del Ministerio para la Transición Ecológica y Reto Demográfico (MITECO), donde se llevará a cabo la lectura del manifiesto que recoge las reivindicaciones de todos los convocantes.

 

MUNDO RURAL VIVO

 

Esta gran movilización llenará las calles de Madrid para que la sociedad en general escuche las necesidades del campo y muestre su apoyo para que el Gobierno preste más atención y cuidado necesario a quienes ocupan el 84% del territorio. En definitiva, para que la sociedad apoye un mundo rural vivo, en el que el campo sea un espacio para vivir dignamente y sea comprendido y valorado en las áreas

Según el presidente de Fenacore, Andrés del Campo, “los regantes nos manifestaremos para devolver al agua el protagonismo que merece en la agenda del Gobierno. En concreto, pediremos más inversiones en obras de regulación para hacer frente a las sequías, la revisión de los planes hidrológicos, el abaratamiento de la factura eléctrica y la modernización de los sistemas de riego”.

Para el presidente de Cooperativas Agro-alimentarias de España, Ángel Villafranca, “las cooperativas, como las empresas de los agricultores y ganaderos, nos sumamos a la manifestación por la difícil situación que atraviesa el sector, (incrementos de costes, baja rentabilidad, exigencias medioambientales y de bienestar animal...), y por los cambios que se exigen en el modelo productivo que ponen en peligro la competitividad y la supervivencia de las explotaciones. Es necesario sensibilizar a las administraciones y a la sociedad de que sin apoyo y sin tiempo para llevarlos a cabo, no se podrán abordar los cambios necesarios para adaptarnos a las exigencias de sostenibilidad”.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar