Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC

SENTÈNCIA SOBRE IMPUGNACIÓ DE LES ELECCIONS DE LA RFECFederació Catalana de Caça 02/04/2014

Adjunto sentència que desestima el nostre recurs contra les eleccions de la RFEC i petició de retrotreure les eleccions de la RFEC en el moment de la distribució de l’assemblea general ja que considera com d’ordre públic el termini de 2 dies per recórrer el qual no es va complir tot i impugnar-se el cens provisional. He subratllat amb groc els paràgrafs més interessants de la sentència. Em remeto a ells.

 

La sentència diu entre altres coses, el següent:

 

1-(Obvi), desestima el nostre recurs ja que el termini de 2 dies no es va complir tot i impugnar el cens i la distribució.

 

2-La FCC tenia legitimació per recórrer i se la considera interessada en el recurs.

 

3-La sentència reconeix que resulten claríssimes les potencials avantatges jurídiques que podrien obtenir-se per part de la FCC d’estimar-se el recurs, tot i que certament la FCC no sigui elector ni elegible.

 

4-Deixa acreditat que la FCC va remetre a la RFEC al febrer de 2012 els llistats actualitzats d’esportistes i clubs que després van ser omesos en el cens provisional.

 

5-Afirma que el cens provisional no va estar precedit de la publicació del cens inicial, l’elaboració i actualització del qual és competència de la RFEC.

 

6-La sentència reconeix l’entitat quantitativa de les omissions produïdes en el cens de clubs i esportistes, inadmetent la sentència com a prova plena del contrari la certificació del Secretari de la RFEC aportada al recurs.

 

7-La sentència admet que el procés electoral pateix d’importants irregularitats susceptibles de vulnerar frontalment el principi de proporcionalitat i representativitat de les federacions autonòmiques, però tal qüestió de fons no pot alterar les normes sobre preclusió dels recursos.

 

La sentència està ben fonamentada, tot i que tenim 15 dies per recórrer en apel·lació.

 

 

Josep Maria Mir Padullés

DE VARGAS, MIR & LAZUEN Abogados AsociadosSentència nº 71/14
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar