Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA BOTIGA TIR SPORT, AL CARRER COMTE DE RIUS, TANCA PER JUBILACIÓLa botiga Tir Sport, al carrer Comte de Rius, tanca per jubilació

13/11/2019
El comerç, datat de 1986, es dedica a la venda d’armes i roba d’esport

Una de les botigues esportives més veteranes del centre de la ciutat, Tir Sport, tancarà pròximament per jubilació. Segons ha pogut saber Diari Més, aquest comerç històric abaixarà la persiana per jubilació. Obert el 1986, aquest local ubicat al número 3 del carrer Comte de Rius es dedica –almenys, fins al seu tancament– a la venda d’armes de caça, material policial, roba i material de senderisme i de diversos esports, calçat, òptica, pirotècnia i arqueria. A banda, també treballen en la reparació d’armes.  

 

Amb més de trenta anys d’experiència, aquest negoci el van muntar tres famílies de manera conjunta. D’aquesta manera, amb el tancament de Tir Sport, es redueix l’oferta de productes esportius i de caça al centre de la ciutat, si bé en els darrers anys les noves llicències d’obertura han comptat amb nous negocis especialitzats en el running i la nutrició.   Josep M. Llauradówww.diarimes.com/noticies/tarragona/2019/11/13/la_botiga_tir_sport_carrer_comte_rius_tanca_per_jubilacio_72353_1091.html?
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar