Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA: STOP AGRESSIONS ANIMALISTESFederació Catalana de Caça: STOP AGRESSIONS ANIMALISTES

Federació Catalana de Caça: STOP AGRESSIONS ANIMALISTES

Federació Catalana de Caça: STOP AGRESSIONS ANIMALISTES

Federació Catalana de Caça: STOP AGRESSIONS ANIMALISTES

08/11/2019
Nova campanya de protecció i defensa davant agressions animalistes a caçadors

La Federació Catalana de Caça posarà en marxa un servei especial d’atenció a les seves societat i caçadors federats davant la creixent empenta de les agressions de persones i grups pertanyents a grups animalistes.

 

En els últims anys hem vist tot tipus de sabotatges, interrupcions de caceres i atacs en general a la nostra activitat. La caça és una activitat legal i legítima i per això la Federació Catalana ha decidit posar fre a aquest tipus d’atemptats a la llibertat individual dels caçadors catalans. Amb aquest objectiu, i després de mantenir diferents reunions amb les Forces i Cossos de Seguretat i l’Administració, ha editat uns díptics en els que s’explica com reaccionar i que fer davant d’aquest tipus d’agressions radicals, lamentablement cada vegada més freqüents en l’exercici de la caça.

 

Las recomanacions de la Federació Catalana inclouen les següents instruccions:

 

1.- Descarregar l’arma.

 

2.- Mantenir la calma en tot moment i no caure en provocacions.

 

3.- Trucar al 112 i denunciar la situació.

 

4.- Avisar als companys per l’emissora i demanar testimonis de la situació.

 

5.- Recollir totes les evidències possibles de l’agressió: fotos/vídeos, matrícules de cotxes, identitat dels autors, etc.

 

6.- Presentar denuncia davant les autoritats competents (Mossos d`Esquadra o Guàrdia Civil)

 

7.- Comunicar el que ha passat a la Federació Catalana de Caça que prestarà assessorament i assistència legal sense cost pels seus federats. La federació prestarà en tot moment recolzament.

 

Al díptic s’informa de les conseqüències legals de la interrupció de batudes legalment autoritzades, que poden ser constitutives de delictes de desordres públics o de coaccions. Durant totes les temporades de caça s’estan produint robatoris de gossos de caça, que constitueix igualment un altre il·lícit penal que pot ser castigat amb penes de pressió i/o multa.

 

La federació posa a disposició dels seus afiliats un servei especialitzat de recolzament legal i assessorament i anuncia que s’exercirà l’acusació en aquells casos clars d’assetjament a caçadors.

 

Contacte: info@federcat.com

 

 

 


 

FEDERACION CATALANA DE CAZA: STOP AGRESIONES ANIMALISTAS

 

Novedosa campaña de protección y defensa frente a agresiones a animalistas a cazadores

 

 

La Federación Catalana de Caza pondrá en marcha un servicio especial de atención a sus sociedades y cazadores federados ante el creciente empuje de las agresiones de personas y grupos pertenecientes a grupos animalistas.

 

En los últimos años hemos visto toda suerte de sabotajes, interrupciones de cacerías y ataques en general a nuestra actividad. La caza es una actividad legal y legítima y por eso la Federación Catalana, ha decidido poner freno a este tipo de atentados a la libertad individual de los cazadores catalanes. Para ello, y tras mantener diferentes reuniones con las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad y la Administración, ha editado unos dípticos en los que se explica cómo reaccionar y que hacer frente a este tipo de agresiones radicales, lamentablemente cada vez más frecuentes en el ejercicio de la caza.

 

Las recomendaciones de la Federación Catalana incluyen las siguientes instrucciones:

 

1.- Descargar el arma.

 

2.- Mantener la calma en todo momento y no caer en provocaciones.

 

3.- Llamar al 112 y denunciar la situación.

 

4.- Avisar a los compañeros por la emisora y recabar testigos de la situación.

 

5.- Recoger todas las evidencias posibles de la agresión: fotos/videos, matrículas de coches, identidad de los autores, etc.

 

6.- Presentar denuncia ante las autoridades competentes (Mossos d`Esquadra o Guardia Civil)

 

7.- Comunicar lo ocurrido a la Federación Catalana de Caza que prestará asesoramiento y asistencia legal sin coste para sus federados. La federación prestará en todo momento apoyo.

 

En el díptico se informa de las consecuencias legales de la interrupción de batidas legalmente autorizadas, que pueden ser constitutivas de delitos de desorden público o de coacciones. Durante todas las temporadas de caza se vienen produciendo robos de los perros de caza, lo que constituye igualmente otro ilícito penal que puede ser castigado con penas de prisión y/o multa.

 

La federación pone a disposición de sus afiliados un servicio especializado de apoyo legal y asesoramiento y anuncia que se ejercerá la acusación en aquellos casos claros de acoso a los cazadores.

 

Contacto: info@federcat.comTríptic Com actuar en cas d´agressió animalista?
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar