Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ÈXIT ACLAPARADOR, TANT A NIVELL ORGANITZATIU COM DE PARTICIPACIÓ, DE LA VI EDICIÓ DE LA FIRA DEL CAÇADOR SANT FRUITÓS DE BAGESÈxit aclaparador, tant a nivell organitzatiu com de participació, de la VI edició de la Fira del Caçador Sant Fruitós de Bages

Èxit aclaparador, tant a nivell organitzatiu com de participació, de la VI edició de la Fira del Caçador Sant Fruitós de Bages

Èxit aclaparador, tant a nivell organitzatiu com de participació, de la VI edició de la Fira del Caçador Sant Fruitós de Bages

Èxit aclaparador, tant a nivell organitzatiu com de participació, de la VI edició de la Fira del Caçador Sant Fruitós de Bages

04/07/2019
Més de 8.000 visitants, vora 50 paradetes, més de 250 gossos... són algunes de les xifres d’aquesta fira organitzada per la Societat de Caçadors de la localitat, amb el gran Cándido Pérez com a veritable motor i impulsor d’aquesta fantàstica trobada

Un any més, la localitat de Sant Fruitós de Bages va esdevenir l’epicentre dels amants de l’activitat cinegètica amb motiu de la celebració, el passat diumenge 30 de juny, d’una nova edició d’aquest esdeveniment organitzat per la Societat de Caçadors de la localitat, amb Cándido Pérez, el seu president, al capdavant com a principal impulsor. La Fira del Caçador,  tot i la seva joventut ja esdevé una de les més destacades i multitudinàries de totes les celebrades al conjunt del territori català.

 

De bon matí van començar les activitats programades amb les competicions de recorreguts de caça i gossos de mostra en la modalitat de caça pràctica. Precisament, els gossos van ser protagonistes omnipresents durant tota jornada amb una gran exhibició canina amb la participació de més de 250 gossos, les proves d’agility i la desfilada de gossos o  la mostra de proves de treball de gossos de rescat, a càrrec de la Creu Roja de la localitat, entre altres activitats.

 

Les prop de 50 paradetes instal·lades a la fira dedicades a la venda de productes i serveis, majoritàriament vinculats amb l’activitat cinegètica, van ser un altre dels punts  d’atenció dels més de 8.000 visitants a la fira; tot un rècord de participació, que posa molt alt el llindar a superar en properes edicions. Un xifra de visitants, paradistes i activitats programades que respon, de manera fidel, al bon treball dut a terme pels organitzadors d’aquesta gran fira, la Societat de Caçadors de Sant Fruitós de Bages, amb la col·laboració de la Territorial de Barcelona i la FCC. Especial menció en aquest capítol col·laboratiu per l’ajuntament de la localitat i al seu alcalde, Joan Carles Batanes, que novament van facilitar tot el seu suport en l’organització d’aquest esdeveniment.

 

Aquesta fira també va servir per valoritzar el potencial de la carn de caça a la cuina; per aquest motiu i amb l’objectiu de promocionar i potenciar el seu ús de manera recurrent a les nostres cuines, tant les dels restaurants como a nivell particular, es va servir una degustació gratuïta de canelons farcits de carn de senglar, elaborats pel restaurant Can Ferrer, que van esdevenir tot un èxit.

 

El simulador de tir virtual i les carpes divulgatives i pedagògiques de la Federació Catalana de Caça van tornar a esdevenir un punt de referència i de trobada en aquesta fira, tanmateix com A la carpa de la FCC el més petits van gaudir d’allò més amb les propostes didàctiques oferides, dibuixant i coneixent algunes particularitats de diferents espècies cinegètiques. Petits i grans també van xalar amb les galeries de tir amb arc i d’escopetes d’aire comprimit.

 

En el decurs de la jornada també van tenir lloc altres interessants activitats com un certament ocellaire i de falconeria, que com sempre van tenir una excel·lent resposta del públic. Aprofitant la celebració d’aquesta sisena edició de la Fira de Sant Fruitós de Bages es van organitzar diferents activitats de caràcter formatiu on destaca el curs de seguretat en la caça i la ponència sobre la PPA i situació actual sobre la mixomatosis a les llebres a càrrec del doctor Santiago Lavín doctor a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Fet i fet, la fira ha esdevingut una fantàstica oportunitat per a mostrar a la societat els beneficis i la necessitat de la pràctica de l’activitat cinegètica i de que aquesta es pot desenvolupar  en convivència amb altres activitats i usos del medi natural i que el paper que juguen els caçadors i caçadores és de vital importància per a la correcta i necessària gestió de les diferents espècies cinegètiques.

 

El nostre més sincer agraïment a totes les persones, entitats, col·lectius, visitants, paradistes, col·laboradors, etc. que van fer possible aquesta nova i exitosa celebració de la VI Fira del Caçadors de Sant Fruitós de Bages, amb especial menció per a tots els integrants de la Societat de Caçadors de la localitat i el propi Ajuntament, amb el seu alcalde al capdavant; així com a la Representació Territorial de la FCC a Barcelona, la FCC, el Consell Comarcal del Bages, Diputació de Barcelona, Cinegeticat, Exland, Club de Becaders de Catalunya, GAMO, Restaurant Can Ferrer i AGRUCAT.

 


 

Éxito abrumador, tanto a nivel organizativo como de participación, de la VI edición de la Feria del Cazador Sant Fruitós de Bages

 

Más de 8.000 visitantes, cerca de 50 stands, más de 250 perros... son algunas de las cifras de la sexta edición de esta feria organizada por la Sociedad de Cazadores de St. Fruitós de Bages, con el gran Cándido Pérez como verdadero motor e impulsor de este fantástico encuentro de los amantes de la caza.

 

Un año más, la localidad de Sant Fruitós de Bages se convirtió en el epicentro de los amantes de la actividad cinegética con motivo de la celebración, el pasado domingo 30 de junio, de una nueva edición de este evento organizado por la Sociedad de cazadores de la localidad, con Cándido Pérez, su presidente, a la cabeza como principal impulsor. La Feria del Cazador, a pesar de su juventud ya se ha convertido en una de las más destacadas y multitudinarias de todas las celebradas en el conjunto del territorio catalán.

 

A primera hora de la mañana comenzaron las actividades programadas con las competiciones de recorridos de caza y perros de muestra en la modalidad de caza práctica. Precisamente, los perros fueron protagonistas omnipresentes durante toda jornada con una gran exhibición canina con la presencia de más de 250 perros, las pruebas de agility y el desfile de perros o la muestra de pruebas de trabajo de perros de rescate, a cargo de la Cruz Roja de la localidad, entre otras actividades.

 

Los cerca de 50 estands instalados en la feria dedicados a la venta de productos y servicios, en su mayoría vinculados con la actividad cinegética, fueron otro de los puntos de atención de los más de 8.000 visitantes a la feria; todo un récord de participación, que pone muy alto el umbral a superar en futuras ediciones. Un cifra de visitantes, comerciantes y actividades programadas que responde, de manera fiel, al buen trabajo llevado a cabo por los organizadores de esta gran feria, la Sociedad de Cazadores de Sant Fruitós de Bages, con la colaboración de la Territorial de Barcelona y la FCC. Especial mención en este capítulo colaborativo para el ayuntamiento de la localidad y a su alcalde, Joan Carles Batanes, que nuevamente facilitaron todo su apoyo en la organización de este evento.

 

Esta feria también sirvió para valorizar el potencial de la carne de caza en la cocina; por este motivo y con el objetivo de promocionar y potenciar su uso de manera recurrente en nuestras cocinas, tanto en los restaurantes como a nivel particular, se sirvió una degustación gratuita de canelones rellenos de carne de jabalí, elaborados por el restaurante Can Ferrer , que fueron todo un éxito.

 

Las carpas divulgativas y pedagógicas de la Federación Catalana de Caza volvieron a convertirse en un punto de referencia y de encuentro en esta feria, así como el simulador de tiro virtual. En la carpa de la FCC lo más pequeños disfrutaron de lo lindo con las propuestas didácticas ofrecidas, dibujando y conociendo algunas particularidades de diferentes especies cinegéticas. Pequeños y grandes también disfrutaron con intensidad en las galerías de tiro con arco y de escopetas de aire comprimido.

 

En el transcurso de la jornada también tuvieron lugar otras interesantes actividades como un certamen de silvestrismo y de cetrería, que como siempre tuvieron una excelente respuesta del público. Aprovechando la celebración de esta sexta edición de la Feria de Sant Fruitós de Bages se organizaron diferentes actividades de carácter formativo donde destaca el curso de seguridad en la caza y la ponencia sobre la PPA y situación actual sobre la mixomatosis a las liebres a cargo del doctor Santiago Lavín doctor en la Universidad Autónoma de Barcelona.

 

A la postre, la feria se convirtió en una fantástica oportunidad para mostrar a la sociedad los beneficios y la necesidad de la práctica de la actividad cinegética y de que ésta se puede desarrollar en convivencia con otras actividades y usos del medio natural y de que el papel que juegan los cazadores y cazadoras es de vital importancia para la correcta y necesaria gestión de las diferentes especies cinegéticas.

 

Nuestro más sincero agradecimiento a todas las personas, entidades, colectivos, visitantes, colaboradores, comerciantes, etc. que hicieron posible esta nueva y exitosa celebración de la VI Feria del Cazadores de Sant Fruitós de Bages, con especial mención para todos los integrantes de la Sociedad de Cazadores de la localidad y el propio Ayuntamiento, con su alcalde a la cabeza; así como a la Representación Territorial de la FCC en Barcelona, la FCC, el Consejo Comarcal del Bages, Diputación de Barcelona, Cinegeticat, Exland, Club de Becaders de Cataluña, GAMO, Restaurante Can Ferrer y AGRUCAT.

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar