Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

INTERCEPTEN TRES PRESUMPTES CAÇADORS FURTIUS DE CÉRVOLSIntercepten tres presumptes caçadors furtius de cérvols

12/03/2014
La intervenció va comportar la inspecció i el registre dels caçadors i d'un vehicle

Efectius dels Agents Rurals han interceptat aquest cap de setmana un vehicle tot terreny ocupat per tres persones considerades presumptes caçadors furtius que, possiblement, pretenien matar cérvols o altres espècies de caça major a Albanyà (Alt Empordà).

L'actuació és fruit de la investigació que es duia a terme les darreres setmanes després de detectar cérvols morts de forma il·legal. La intervenció va comportar la inspecció i el registre dels caçadors i del vehicle, una denúncia i comisos de material il·legal per a la pràctica de la caça. Es va comissar una arma llarga ratllada amb mira telescòpica, un carregador de rifle semiautomàtic amb capacitat per a deu cartutxos, un visor nocturn amb làser amb muntures de rifle, una llanterna de gran potència, auriculars electrònics amb càmera de gravació, dos precintes verges de cabirol i líquid atraient de porc senglar. L'arma es trobava desenfundada i amb cartutxos al carregador.

La investigació per altres infraccions de la normativa de caça continua oberta. Aquests fets poden comportar la inhabilitació per obtenir la llicència de caça per un període d'entre 2 i 5 anys, així com la retirada de la llicència d'armes i sancions administratives.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar