Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

DAVANT ELS RISCOS SANITARIS DERIVATS DE LA POSSIBLE PROPAGACIÓ DE LA PPA (PESTA PORCINA AFRICANA) LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA ORGANITZA JUNTAMENT AMB INNOVACC, PATRONAL DEL SECTOR PORCÍ CATALÀ, UNA REUNIÓ INFORMATIVA.Federació Catalana de Caça 03/10/2018
En el marc del conveni de col·laboració signat entre la FCC i el SEFAS pel seguiment sanitari passiu de la fauna, donarem respostes als perills als que ens podem enfrontar si la PPA avança cap al nostre país.

Posarem de relleu les qualitats de la carn de caça davant el sector porcí català i es parlarà de la problemàtica del senglar i de les oportunitats de futur.

 

Aquest proper divendres 5 d’octubre, la seu d’INNOVACC (Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porci) a Olot, serà el punt de trobada de diversos actors relacionats amb el senglar.

 

A la reunió, encapçalada per Eudald Casas, gerent d’INNOVACC, està previst que hi assisteixin diversos membres rellevants del sector carni porcí, empresaris i ramaders i també hi serà present, Sergi Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, Elisenda Guillaumes, directora general d'Agricultura i Ramaderia de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Santiago Lavín i Roser Velarde del Servei d’Ecopatologia de Fauna Salvatge (SEFaS) de la UAB i Arnau Padrosa gerent de l’empresa Senglar de Girona.

 

Aquesta trobada vol donar resposta a diversos temes oberts i problemàtiques al voltant del porc senglar, a l’exploració i valorització d’aquesta espècie com a oportunitat de futur de la indústria càrnia i sobretot a encarar els riscos de la possible arribada de la Pesta Porcina Africana (PPA) a Catalunya i la gestió d’aquesta crisi. 

 

Aquesta reunió i els temes que s’hi tractaran són prou rellevants com per atraure a diversos actors del sector i esperem que sigui profitosa a tots els nivells. 

 


 

 

Ante los riesgos sanitarios derivados de la posible propagación de la PPA (Peste Porcina Africana) la Federación Catalana de Caza organiza junto con INNOVACC, patronal del sector porcino catalán, una reunión informativa.

 

En el marco del convenio de colaboración firmado entre la FCC y el SEFAS (Servicio de Ecopatología de Fauna Salvaje de la UAB) por el seguimiento sanitario pasivo de la fauna, daremos respuestas a los peligros a lo que nos podemos enfrentar si la PPA avanza hacia nuestro país. Pondremos de relevo las cualidades de la carne de caza ante el sector porcino catalán y se hablará de la problemática del jabalí y de las oportunidades de futuro.

 

Este próximo viernes 5 de octubre, la sede de INNOVACC (Asociación Catalana de Innovación del Sector Cárnico Porcino) en Olot, será el punto de encuentro de diversos actores relacionados con el jabalí.

 

En la reunión, encabezada por Eudald Casas, gerente de INNOVACC, está previsto que asistan diversos miembros relevantes del sector cárnico porcino, empresarios y ganaderos y también estará presente, Sergio Sánchez, presidente de la Federación Catalana de Caza, Elisenda Guillaumes, directora general de Agricultura y Ganadería de la Conselleria de Agricultura, Ganadería, Pesca y Alimentación, Santiago Lavín y Roser Velarde del Servicio de Ecopatología de Fauna Salvaje (SEFaS) de la UAB y Arnau Padrosa gerente de la empresa Senglar de Girona.

 

Este encuentro quiere dar respuesta a varios temas abiertos y problemáticas alrededor del jabalí, a la exploración y valorización de esta especie como una oportunidad de futuro de la industria cárnica y sobre todo a encarar los riesgos de la posible llegada de la Peste Porcina Africana (PPA) a Cataluña y la gestión de esta crisis. 

 

Esta reunión y los temas que se trataran son suficientemente relevantes como para atraer a diferentes actores del sector y esperamos que sea provechosa a todos los niveles. 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar