Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

COMUNICAT: NOU REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADESFederació Catalana de Caça 24/05/2018
Demà entra en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de dades i la Federació Catalana de Caça ja ha contractat els serveis d´una empresa especialitzada en la matèria

Demà divendres, 25 de maig, entra en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades.  

 

La protecció de dades és un dret fonamental reconegut per la Constitució i regulat per la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), així com pel Reglament de Desenvolupament de la mateixa, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, del21 de desembre (RDLOPD).  

 

La finalitat d´aquesta normativa és impedir l´ús no autoritzat per part de tercers de dades personals de qualsevol ciutadà per a finalitats o de manera que pugui afectar a la seva privacitat, intimitat o entorn personal, social, familiar, professional, etc.  

 

Qualsevol entitat de caràcter públic o privat està obligada a complir tota la normativa en vigor relativa a la protecció d´informació personal emparada per la LOPD i LSSICE. La protecció de les dades de les persones és un dret fonamental que la Llei té per missió garantir.  

 

Per això totes les empreses, professionals, institucions i col·lectius que manegen o emmagatzemen dades de caràcter personal, han d´adoptar les mesures necessàries per garantir els drets dels interessats, així com l´elaboració d´un reglament de règim intern en el qual s´estableixin lesmesures tècnic-informàtiques i organitzatives, per tal de preservar el dret a la pròpia intimitat de les persones.  

 

Per tot això, volem informar-vos que la Federació Catalana de Caça ha contractat els serveis d´una empresa especialitzada en Protecció de Dades i us mantindrem informats de tot el que pugui afectar als nostres federats i societats en aquesta matèria.   Per ara, demanem tranquilitat a tothom, ja estem treballant amb aquesta empresa per seguir les noves directrius, adaptar-nos i millorar en tot el que s´escaigui.  

 

Seguirem informant de les novetats o qualsevol altra qüestió rellevant pel nostre col·lectiu relacionada amb aquesta materia.  

 

Moltes gràcies.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar