Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

NOU NÚMERO DE LA GENETANou número de La Geneta

29/03/2018
Us presentem el número 22 de la Geneta corresponent al 1r trimestres del 2018

Estem molt contents de presentar la segona edició de La Geneta digital.


Recordem que si voleu que quan surti un nou número us arribi per correu electrònic directament doneu-vos d’alta com a usuaris de la pàgina web del la Federació Catalana de Caça i/o assegureu-vos que la vostra Representació Territorial tingui el vostre correu electrònic.

 

Com sabeu, la conversió de La Geneta tradicional en versió digital es va acordar a la darrera Assemblea General de la Federació Catalana de Caça, i la voluntat és mantenir-vos informats de les notícies d’interès vinculades amb la nostra afició i de l’activitat duta a terme, tant de la Federació com de les diferents Representacions Territorials.

 

En primera instància, aquesta ‘nova’ Geneta tindrà una periodicitat de quatre números a l’any, un per trimestre, i aquest que us presentem avui ja és el segon número en aquest format.

 

Al ser digital, tingueu en compte que a les peces de text hi podeu trobar enllaços a pàgines web d’interès i/o relacionades amb el contingut, a galeries d’imatges o a vídeos que podeu clicar i visualitzar després d’haver llegit l’article.

 

La nostra intenció és que aquesta revista sigui oberta a tots/es els caçadors/es, que ajudi a difondre les preocupacions, els èxits i els projectes del nostre col·lectiu i que resulti útil i interessant llegir-la. En definitiva volem que sigui #laveudelscaçadors i per això podeu proposar-nos idees, fer preguntes i/o crítiques i explicar-nos el que vulgueu a través del correu electrònic info@federcat.com

    

Aquesta revista estarà sempre oberta a les informacions que ens arribin des dels/les caçadors/es i que ens demanin els/les caçadors/es. 

 

Si la vostra societat té especial interès a tenir la revista en paper, pel motiu que sigui, podeu escriure un correu electrònic a info@federcat.com especificant el número d’exemplars que voldríeu demanar i el lloc d’entrega i us faríem arribar un pressupost per tirar endavant la comanda.

 

Finalment, volem animar-vos a donar visibilitat a la revista compartint l’enllaç o el PDF amb coneguts, amics/gues, familiars, etc.

 

Esperem que la llegiu, la gaudiu i esperem els vostres comentaris i propostes pel proper número!

 

Cliqueu el document en PDF o seguiu l'enllaç per llegir-la on line.

 

https://bit.ly/2Ie83UiLa Geneta número 22. 1r trimestre 2018


issuu.com/genetafcc/docs/la_geneta_n_22
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar