Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · GASTRONOMIA

LA CUINA DEL SENGLAR A CATALUNYALa cuina del senglar a Catalunya

La cuina del senglar a Catalunya

La cuina del senglar a Catalunya

09/03/2018
Fem d´un problema, una oportunitat, el senglar a Catalunya.

Les poblacions de senglar a Catalunya han augmentat en els últims anys degut a diversos factors com l’augment de la fertilitat de l’espècie per hibridacions o la major disponibilitat d’aliments. Actualment, als nostres boscos no hi ha cap altre animal que se n’alimenti a part de l’home i malgrat els canvis en la regulació de la temporada de caça, el nombre continua augmentant i això comporta impactes sobre la resta de fauna, sobre la producció agrícola i en el transport per carretera.

 

Des de la Fundació volem que aquest creixement de les poblacions de senglar a Catalunya esdevingui un recurs per a la nostra societat. La carn de senglar és molt saludable i tenim evidències del seu consum des de la Prehistòria.

 

Per això, la des de la Fundació Catalunya la Pedrera i juntament amb la Fundació Alícia volem promocionar-ne el consum entre restauradors amb l’objectiu de posar en valor aquest recurs dels nostres boscos, ajudar a generar llocs de feina i contribuir a reduir els impactes sobre la producció agrícola i reduir el nombre d’accidents viaris.

 

Descarregueu-vos La Cuina del senglar a Catalunya (Guia Pràctica per a restauradors i Receptari)fundaciocatalunya-lapedrera.com/sites/default/files/Dossier%20Senglar%2013%20WEB%20SD.pdf
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar