Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RECORREGUTS DE CAÇA 2013Federació Catalana de Caça 03/06/2013
Finca El Pascol, Caldes de Montbui. Diumenge 2 de juny de 2013

El passat diumenge 2 juny, la Finca El Pascol, a Caldes de Montbui, va acollir la segona prova del Campionat Autonòmic de Recorreguts de Caça

Aquest any, la modalitat de Recorreguts de Caça ha celebrat un Campionat de Catalunya amb dos tirades. La primera prova puntuable va ser el passat dissabte 13 d’abril, a la finca El Pascol de Caldes de Montbui. I aquest diumenge 2 de juny s’ha celebrat la segona prova puntuable a la mateixa finca. No era obligatori participar a les dos proves, però per les persones que competissin en les dos tirades, puntuava el millor resultat en percentatge del guanyador.

Les dos tirades van ser a 100 plats i es van entregar premis per categories en les dos proves; pels primers classificats, un trofeu i una espatlla ibèrica; pels segons classificats, 150 cartutxos Saga Élite; i pels tercer classificats, 100 cartutxos també Saga Élite. A més a més, al guanyador absolut de Catalunya va rebre la medalla de la UFEC.    

A la primera prova puntuable van participar-hi 47 persones. Va haver-hi un empat a la primera posició entre Xavier Fernández i Francisco Martin, però al pertànyer a categories diferents i faltar una segona prova per saber el nom del guanyador absolut no va caldre fer desempat en aquell moment. La segon prova puntuable va començar a les 8 del matí, amb 56 participants inscrits. En aquesta ocasió, va guanyar Angel Ballester. Per aclarir qui era el guanyador absolut de Catalunya va caldre desfer l’empat entre els dos campions de la primer prova i el campió de la segona, i la classificació absoluta del Campionat de Catalunya va quedar de la següent manera: primer posició per Angel Ballester, segona posició per Xavier Lozano i tercera posició per Francisco Martin.

En aquesta segona prova es va comptar amb la presència del Sr. Diego de la Torre, delegat de Gossos de Mostra i Sant Hubert, i del Sr. Ignasi Albert, delegat de Tir i Compak, i tots dos del Comitè Esportiu de Competicions de la Federació Catalana de Caça, que van vetllar per un bon desenvolupament del Campionat i van fer entrega dels premis.

El XXXIX Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça es celebrarà del 5 al 7 de juliol de 2013 a Castillejo de Robledo, Soria.  

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar