Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

CENTENARS DE RESERVES A LES PORTES DE LA TEMPORADA DE LA BRAMA DEL CÉRVOLCentenars de reserves a les portes de la temporada de la brama del cérvol

03/09/2017
Tretze empreses i entitats programen activitats al voltant d’aquest fenomen

Centenars de persones han reservat ja les seues places per a les activitats relacionades amb la brama del cérvol a les portes de la temporada, que comença a mitjans de mes i s’allarga fins a l’octubre. Segons el patronat de Turisme de la Diputació, hi ha tretze empreses o entitats a Lleida que tenen programada alguna activitat per viure en primera persona aquesta experiència i reben durant aquests dos mesos a centenars de visitants. Una, Rutes 4x4 Ignasi, que realitza aquesta activitat a la reserva de caça de Boumort, té tots els dissabtes i diumenges plens, fet que significa que més de 200 persones es desplaçaran a aquest espai natural per veure i escoltar els cérvols mascles intentant atreure les femelles. El cost de la sortida en aquesta empresa és de 125 euros si es reserven totes les places d’un cotxe o de 25 euros per persona.

El patronat de Turisme de la Diputació va explicar que aquest espectacle de la naturalesa s’ha anat convertint en els últims anys en un reclam turístic important del Pirineu, sobretot en espais com el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el del Cadí-Moixeró, el Parc Nacional d’Aigüestortes i la reserva de Boumort.

Així mateix, per facilitar l’accés a la brama, cases de turisme rural del Jussà ofereixen paquets turístics que inclouen l’allotjament, el trasllat en totterreny i l’acompanyament d’un guia especialista que facilita l’accés als millors llocs per escoltar el cérvol.

 

5.000 visites

La reserva de Boumort rep la major part dels visitants durant la brama, unes 5.000 persones, i en l’època de recol·lecció de bolets. Per aquesta raó, l’espai vol donar a conèixer el seu potencial per desestacionalitzar el turisme.www.segre.com/noticies/comarques/2017/09/03/centenars_reserves_les_portes_la_temporada_la_brama_del_cervol_27149_1091.html
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar