Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA GENERALITAT ESTUDIARÀ LES AUSLa Generalitat estudiarà les aus

29/08/2017
Serà un control poblacional del tudó i de colom roquer al barranc de la Boella de la Canonja

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha resolt autoritzar excepcionalment el control poblacional de la Canonja de tudó o Columba palumbus i de colom roquer Columba livia com a mesura preventiva i/o activa per danys en zona de seguretat al barranc de la Boella, els dies 20 i 27 d’agost i 3 i 10 de setembre de 2017. La Canonja, doncs, ha viscut aquest cap de setmana, la segona batuda realitzada pels caçadors autoritzats per la Generalitat.

Aquesta autorització només permet l’ús de l’arma de foc en accions puntuals i selectives de control poblacional de tudó i de colom roquer i no es permet l’ús auxiliar de gossos de caça, ja que l’objectiu és exclusivament de control.

Per tal de poder fer ús d’aquesta autorització, les persones a les quals els hi hagi estat concedida, caldrà que es trobin en disposició de la llicència de caça vigent tipus A, la corresponent assegurança obligatòria i la preceptiva documentació de les armes. Les persones excepcionalment autoritzades assumeixen totes les responsabilitats que puguin derivar de les actuacions dutes a terme a l’empara d’aquest permís.

Així mateix, els caçadors que hi participin resten obligats a l’exhibició del document que els acrediti a requeriment d’un membre del Cos d’Agents Rurals, dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil o de qualsevol altre agent de l’autoritat competent que els ho exigeixi.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar