Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS CAÇADORS DE LLEIDA REELEGEIXEN TEIXIDÓ ALS DOS MESOS DE DIMITIREls caçadors de Lleida reelegeixen Teixidó als dos mesos de dimitir

11/06/2017

Els caçadors de Lleida van reelegir ahir Jaume Teixidó per presidir la Federació de Caça de les comarques lleidatanes, després de dimitir el mes d’abril passat, un any després dels comicis del 2016, per forçar el cessament de dos membres de l’antiga junta, als quals van atribuir despeses excessives. Teixidó es va imposar a l’altra candidatura encapçalada per Manel Vidal. En els comicis d’ahir van votar 143 societats de les 208 possibles, la qual cosa equival al 69% del cens. La llista del reelegit president va aconseguir el vot a favor de 101 societats, davant les 41 que es van decantar per Vidal.

 

El secretari de l’entitat, Ramon Mayench, va destacar l’alta participació de les societats de caçadors durant tota la jornada. Per la seua part, el president electe va assegurar que el resultat avala la “bona gestió”, després del “desprestigi que hem rebut durant els últims mesos”. “D’alguna manera, les societats han sigut coherents i han valorat la bona gestió”, va dir. Va citar entre els seus eixos de treball la defensa social de la caça i de la promoció del seu vessant esportiu. En aquesta línia, va assenyalar que preveu incorporar a la direcció “delegats comarcals” per guanyar fluïdesa en les relacions amb els caçadors de tot el territori i afavorir que més gent jove s’incorpori a la pràctica de la caça.

 

La llista menys votada insisteix en el joc poc net

 

Per la seua part, Manel Vidal, que encapçalava l’altra candidatura, va valorar positivament la jornada d’ahir per l’èxit de participació, encara que va destacar que “el procés electoral” no va ser net, perquè s’han succeït una sèrie de denúncies i acusacions, l’última la setmana passada, davant de la junta electoral.

 

E. FARNELL


www.lleida.com/noticia_canal/els-cacadors-de-lleida-reelegeixen-teixido-als-dos-mesos-de-dimitir
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar