Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · OCELLAIRES

EL CAMPIONAT OFICIAL OCELLAIRE DE CATALUNYA DE RAPIDESA TANCA ELS CAMPIONATS AUTONÒMICS OCELLAIRES 2017 AMB PARTICIPACIÓ I ÈXITEl Campionat Oficial Ocellaire de Catalunya de Rapidesa tanca els campionats autonòmics ocellaires 2017 amb participació i èxit

Higinio Fajardo Campió de Catalunya de Rapidesa - Caderneres FOTO: Mireia Ramírez Secretaria de La Unió de Barcelona

Francisco Chimenez - Campió de Catalunya Rapidesa - Passarells FOTO: Mireia Ramírez Secretaria de La Unió de Barcelona

Jesus Lojo Campió de Catalunya de Rapidesa - Pinçans FOTO: Mireia Ramírez Secretaria de La Unió de Barcelona

Jordi Giralt Campió de Catalunya de Rapidesa - Verdums FOTO: Mireia Ramírez Secretaria de la Unió de Barcelona

Foto de grup del Campionat Oficial de Catalunya Ocellaire de Rapidesa

Moment del Campionat Oficial de Catalunya Ocellaire modalitat Rapidesa

29/05/2017
Dosrius va ser l’escenari ahir diumenge 28 de maig de l‘últim Campionat Oficial Ocellaire de Catalunya en la modalitat de Rapidesa. Els 650 ocells fringíl·lids participants van convertir el campionat en un èxit d’organització i participació

Ni més ni menys que 650 ocells fringíl·lids van participar ahir diumenge 28 de maig al Campionat Oficial Ocellaire de Catalunya de Rapidesa. El pavelló municipal de Dosrius van congregar-se 98 pinsans, 185 passerells, 179 verdums i 188 caderneres que competien per ser els millors de Catalunya en la seva espècie.

 

El campionat va començar puntualment i va desenvolupar-se amb normalitat. L’organització va oferir pastes variades, moscatell, suc de taronja i coca de Perafita a tots els participants.

 

Cap a les 14:00 s’acabava el campionat i es feia entrega de premis als deu millors de cada ploma. 

 

Enhorabona als campions d’aquesta edició;

 

Pinsans; 1r Jesus Lojo Mestre / 2n Francisco Garcia Gomez / 3r Joaquin Martínez Prieto

 

Passerells; 1r Francisco Chimenez Jiménez / 2n Caleb Atencia Palacios / 3r Jordi Giralt Belmonte

 

Verdums; 1r Jordi Giralt Belmonte / 2n Francisco Fernández López / 3r Jaime Fernández Bravo

 

Caderneres; 1r Higinio Fajardo Cuenca / 2n Jose Rubio Ruiz / 3r Juan Verdugo Conejero

 

Marc Bosch de Doria, alcalde de Dosrius, Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, Joaquín Zarzoso president de la R.T. de la Federació Catalana de Caça a Barcelona, Mariano Mate, delegat ocellaire de la Federació Catalana de Caça, Reyes Anglès delegada ocellaire de Manresa-Berga i Josep Vilalta delegat ocellaire d’Osona-Girona van donar suport al Campionat amb la seva presència i es van encarregar de l’entrega de premis.

 

A més a més dels tradicionals trofeus, es va obsequiar als campions amb llonganisses de caça de El senglar de Girona i pels rams d’honor hi va haver fundes per les gàbies bordades amb la data i el lloc en record de la participació al Campionat.   

 

Com sempre, no podem passar per alt la col·laboració de moltes persones que fan possible aquests campionats amb la seva feina i la seva dedicació i tampoc podem oblidar que sense els participants res d’això seria possible.

 

També mereixen especial agraïment, l’Associació Ocellaire La Unió, organitzadora del campionat, i les Societats Ocellaires de Cornellà, La Vella de Ripollet, Sabadellenca i Sant Celoni per el seu compromís, treball i esforç en aconseguir que un campionat amb tanta participació fos un veritable èxit, així com l’Ajuntament i al Municipi de Dosrius, per la seva calorosa acollida.

 

Amb aquest campionat de rapidesa tanquem els Campionats Oficials Ocellaires de Catalunya del 2017, amb bon gust de boca i satisfets amb la feina feta! 

 

Enhorabona a tots, organització i participants!

 

 

*Adjuntem la classificació a sota


 

El Campeonato Oficial Ocellaire de Catalunya de Rapidez cierra los campeonatos autonómicos ocellaires 2017 con participación y éxito

 

Dosrius fue el escenario ayer domingo 28 de mayo del último Campeonato Oficial Ocellaire de Catalunya en la modalidad de Rapidez. Los 650 pájaros fringílidos participantes convirtieron el campeonato en un éxito de organización y participación        

Ni más ni menos que 650 pájaros fringílidos participaron ayer domingo 28 de mayo en el Campeonato Oficial Ocellaire de Catalunya de Rapidez. En el pabellón municipal de Dosrius se  congregaron 98 pinzones, 185 pardillos, 179 verderones y 188 jilgueros que competían para ser los mejores de Catalunya en su especie.

 

El campeonato empezó puntualmente y se desarrolló con normalidad. La organización ofreció pastas variadas, moscatel, zuma de naranjo y coca de Perafita a todos los participantes.

 

Hacia las 14:00 terminaba el campeonato y se hacía la entrega de premios a los diez mejores de cada pluma. 

 

Enhorabuena a los campeones de esta edición; 

 

Pinzones; 1º Jesus Lojo Mestre / 2º Francisco Garcia Gomez / 3º Joaquin Martínez Prieto

 

Pardillos; 1º Francisco Chimenez Jiménez / 2º Caleb Atencia Palacios / 3º Jordi Giralt Belmonte

 

Verderones; 1º Jordi Giralt Belmonte / 2º Francisco Fernández López / 3º Jaime Fernández Bravo

 

Jilgueros; 1º Higinio Fajardo Cuenca / 2º Jose Rubio Ruiz / 3º Juan Verdugo Conejero

 

Marc Bosch de Doria, alcalde de Dosrius, Sergio Sánchez, presidente de la Federació Catalana de Caça, Joaquín Zarzoso presidente de la R.T. de la Federació Catalana de Caça en Barcelona, Mariano Mate, delegado ocellaire de la Federació Catalana de Caça, Reyes Anglès delegada ocellaire de Manresa-Berga y Josep Vilalta delegado ocellaire de Osona-Girona dieron su apoyo al Campeonato con su presencia y se encargaron de la entrega de premios.

 

Además de los tradicionales trofeos, se obsequió a los campeones con longanizas de caza de  El senglar de Girona y para los ramos de honor hubo fundas para las jaulas bordadas con la fecha y el lugar en recuerdo de la participación en el Campeonato.  

 

Como siempre, no podemos pasar por alto la colaboración de muchas personas que hacen posibles estos campeonatos con su trabajo y su dedicación y tampoco podemos olvidar que sin los participantes nada de eso sería posible.

 

También merecen especial agradecimiento, la Asociación Ocellaire La Unió, organizadora del campeonato, y las Sociedades Ocellaires de Cornella, La Vella de Ripollet, Sabadellenca y Sant Celoni por su compromiso, trabajo y esfuerzo en conseguir que un campeonato con tanta participación fuera un verdadero éxito, así como el Ayuntamiento y al Municipio de Dosrius, por su calurosa acogida.

 

Con este campeonato de rapidez cerramos los Campeonatos Oficiales Ocellaires de Catalunya de 2017, con buen sabor de boca y satisfechos con el trabajo hecho.

 

¡Enhorabuena a todos, organización y participantes!

 

*Adjuntamos la clasificación debajoClassificació Campionat de Catalunya Oficial Ocellaire de Rapidesa 2017
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar