Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA ASSISTEIX AL FORO DE EXPERTOS DE LA ONCLa Federació Catalana de Caça assisteix al Foro de Expertos de la ONC

15/11/2013

Representants de la Federació Catalana de Caça van assistir al foro “Nuevas perspectivas para la actividad cinegética” que va organitzar la Oficina Nacional de la Caza (ONC), el passat 14 de novembre al Ministeri de Cultura a Madrid.

L’acte va aglutinar personalitats importants del món de la caça i alts càrrecs de l’Administració. Juan Antonio Sarasketa, president de la ONC va inaugurar l’acte agraint al govern la feina que s’està començant a desenvolupar al costat dels caçadors. Al seu torn, Isabel García de Tejerina, secretaria general d’Agricultura i Alimentació del Ministeri, també va fer menció d’aquesta fructífera relació de treball que han establert amb la ONC i va tancar la presentació José María Mancheño, president de Mutuasport, desmarcant-se de les pressions que altres asseguradores estan fent perquè no es modifiqui la Disposició Addicional 9a de la Llei de Tràfic.

El fòrum va cloure’s amb la satisfacció d’organització i assistents i el president de la Oficina Nacional de la Caza va considerar la reunió un “acte històric” i un moment únic pels caçadors.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar