Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

SORTEIG DE PERMISOS DE CAÇA MAJOR 2017Sorteig de permisos de Caça Major 2017

Sorteig de permisos de Caça Major 2017

09/01/2017
Enguany, celebrarem dos sortejos de Caça Major. El primer tindrà lloc el 23 de gener i el següent serà durant el mes de febrer.

A dia d’avui, 9 de gener de 2017, es convoca el primer sorteig de permisos selectius de la Federació Catalana de Caça per el dia 23 de gener de 2017. Enguany ens han atorgat uns permisos que s’han de sortejar amb la màxima rapidesa perquè s’han d’executar en les properes setmanes per això posem en marxa aquest primer sorteig. Al llarg del mes de febrer, es farà un segon sorteig amb la resta de permisos.

 

Les sol·licituds es podran enviar directament a través de la pàgina web de la Federació, clicant a l’enllaç disposat a la zona de Destacats a la part superior dreta de la pàgina web i omplint el butlletí que apareixerà. O també omplint la sol·licitud en paper i enviant-la per correu electrònic, fax o correu ordinari. L’últim dia per a presentar-les serà el divendres 20 de gener de 2017.

 

Aquests permisos ens els atorga l’Administració en funció dels informes anuals de les direccions tècniques de les Reserves. En aquest primer sorteig tenim permisos de la RNC de Boumort i de RNC de l’Alt Pallars.

 

Recordem que és molt important omplir correctament el butlletí de sol·licitud, especialment el telèfon i el correu electrònic de contacte, per tal de poder fer els tràmits i localitzar els agraciats ràpidament.

 

El sorteig serà públic i tindrà lloc el dilluns 23 de gener a les 18:00 hores a la Federació Catalana de Caça (Rambla Guipúscoa, 23-25 3r C 08018 Barcelona).

 

*Atenció: Adjuntem PDF amb la sol·licitud.

 

Molta sort a tothom!Sol·licitud per participar al Sorteig de permisos de Caça Major 2017
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar