Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA ES REUNEIX AMB LA DIRECTORA GENERAL DE FORESTLa Federació Catalana de Caça es reuneix amb la Directora General de Forest

La Federació Catalana de Caça es reuneix amb la Directora General de Forest

16/12/2016
El passat dilluns 5 de desembre la Federació Catalana de Caça va reunir-se amb la Directora General de Forest, la Sra. Montserrat Barniol i el Subdirector General d’Activitats Cinegètiques, el Sr. Jordi Ruiz

El president de la Federació Catalana de Caça, Sergi Sanchez, juntament amb el president de la Representació Territorial de Barcelona, Joaquin Zarzoso, van trobar-se el passat dilluns 5 de desembre amb la Directora General de Forest, Montserrat Barniol i el Subdirector General d’Activitats Cinegètiques, Jordi Ruiz, per tal d’abordar conjuntament alguns temes transcendentals que estan sobre la taula.   

 

En el curs de la reunió es va tractar el Decret de la carn de caça, se li van explicar alguns dels principals problemes dels caçadors a dia d’avui, especialment pel que fa a les elevades despeses derivades de la caça del senglar i en relació a això se li va fer extensiva la necessitat d’ajudes per les societats i colles del senglar, donada la gran despesa econòmica que assumeixen.

 

Seguint amb la greu problemàtica de les poblacions de senglars, es va parlar del compromís de començar a aplicar l’ús de contenidors per les despulles dels senglars a les societats, començant per els propis escorxadors. També es va proposar que s’estudiés la possibilitat de facilitar la pràctica de la caça als caçadors més joves mitjançant una abaratiment de les taxes.

 

Finalment, i com no podia ser d’una altra manera, es va parlar sobre la nova llei de caça i de la rellevància de les aportacions de Federació Catalana de Caça per contribuir a fer-la completa i útil, així com en la realització d’una sèrie de manuals de bones pràctiques de la caça.

 

La Federació Catalana de Caça està molt satisfeta amb la bona relació establerta amb la Directora General de Forest i la fluïdesa de les nostre relació a dia d’avui, ara que és tan necessària per encarar els projectes que, finalment, comencen a prendre forma al voltant del món de la caça.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar