Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · BATUDES

JORNADA DE CACERA DE SENGLARS A COLLSEROLAJornada de cacera de senglars a Collserola

10/12/2016
Durant la passada temporada de caça, entre l´octubre de 2015 i febrer de 2016, es van capturar més d´un centenar de senglars a Collserola

Aquest dissabte, dia 10 de desembre, hi ha una nova batuda de senglars al Parc Natural de Collserola, la tercera de la temporada de caça d'aquest animal. La batuda s'ha de desenvolupar entre les vuit del matí i les tres del migdia, fora d'aquest horari està prohibida la caça.

 

A la zona santcugatenca de Collserola hi ha una dotzena de punts on es podran fer les batudes. L'accés per camins els dies de caça estan tallats i hi haurà informadors explicant la situació. A cadascuna de les zones hi ha marcats diferents punts, on es podran col·locar els caçadors per disparar, sense desplaçar-se. 

 

A Collserola hi ha dues zones de caça controlada. Una, on s'inclou Sant Cugat, és la de l'àrea del Vallès Occidental, amb gairebé 20 quilòmetres de perímetre i una superfície de 767 hectàrees. La segona zona és la del Baix Llobregat, que suma un perímetre de 59 quilòmetres i una superfície de 2.253 hectàrees. A Sant Cugat, la zona de caça controlada ocupa 478 hectàrees. Durant la temporada de caça passada, a Collserola es van capturar un centenar de senglars i a Sant Cugat gairebé quaranta.

 

Cal recordar que l'oposició a les batudes de senglars s'ha materialitzat en les últimes setmanes amb una campanya de recollida de signatures per demanar que s'aturin, que està rebent el suport de milers de persones.

 

Zones de les batudes a Sant Cugat

 

En total hi haurà dotze àrees reservades per les batudes de senglars, que en total sumaran més de 130 punts de caça. Són:

 

 Can Bell

 Font de Sant Vicenç

 Torrent de Sant Antoni

 Caseta blanca

 Serra de Sant Vicenç

 Font de Can Gordi

 Torrent de Can Gordi

 La Olla-Serra del Pedregar

 Pantà de Can Borrell

 Turó de Sant Adjutori

 Turó Can Borrell

 Turó de la Torrefera

 

Bernat Bella
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar