Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ALGUNES RECOMANACIONS RESPECTE ALS PORCS SENGLARSAlgunes recomanacions respecte als porcs senglars

25/11/2016
Davant l’increment de la inquietud per la proximitat d’aquests animals, l’Ajuntament de Begues recorda algunes qüestions relacionades

Al llarg dels darrers temps s’han incrementat al nostre municipi les notificacions per presència de porcs senglars a zones urbanes. Davant d’aquest fet, des de l’Ajuntament es recorden alguns dels consells que ofereixen els agents rurals al respecte. Entre el més destacat es subratlla la importància de no donar mai de menjar als senglars, ja que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. En aquesta mateixa línia es recorda que hem de deixar la nostra brossa dins dels contenidors per tal de dificultar l’accés a aquests animals. L’últim consell pel que fa a la seva alimentació és que evitem tenir a les nostres zones enjardinades plantes bulboses que puguin servir per alimentar-los.

 

Per últim, els agents rurals aconsellen sobre la importància del desbrossament i sobre la instal·lació de tanques i filats elèctrics. Podeu consultar les mesures d’autoprotecció com a document adjunt.

 

D’altra banda cal recordar que l’associació de caçadors de Begues està realitzant batudes a la muntanya cada cap de setmana dins el període de caça fixat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimnetació (d’octubre a febrer).

 

Finalment s’ha de recomanar extremar la prudència en la conducció, especialment els vespres a la variant. Des de principis d’any han hagut fins a 52 incidències de trànsit relacionades amb els senglars.Consells dels Agents Rurals sobre els porcs senglars


begues.cat/actualitat/batudes-de-porcs-senglars/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar