Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

CARTA ACLARIDORA SOBRE EL PROJECTE DE CREACIÓ D'UNA LLICÈNCIA ESPORTIVA ÚNICACarta aclaridora sobre el projecte de creació d'una llicència esportiva única

05/11/2013
El president de la UFEC, senyor David Moner, va fer arribar una carta en relació al informe de seguiment de la “Comisión para la Reforma de la Administracion” que parla entre d’altres coses de la llicencia única

Recentment s'ha publicat el primer informe de seguiment de la "Comisión para la Reforma de la Administración" (CORA) adscrita al "Ministerio de la Presidencia del Gobierno de España", en el qual es fa referència al projecte de creació d'una llicència esportiva única.

 

Aquest fet ha creat intranquil·litat en l'àmbit esportiu català i, a efectes de conèixer adequadament la situació , convé dir:

 

Els treballs de la CORA són una anàlisi de l'actual règim d'actuació de les administracions públiques amb l'objectiu de guanyar eficàcia i racionalitat. Es tracta d'un informe inicial i punt de partida d'un procés que s'haurà de desenvolupar els propers anys.

Actualment es troba en fase d'avantprojecte de llei i en el procés està prevista la intervenció de les Comunitats Autònomes i de representants sectorials.


En tot cas, les competències exclusives en matèria d'esport reconegudes a l'Estatut d'Autonomia de Catalunya (art.134) amb rang de llei orgànica i el seu desenvolupament en la llei 1/2000 de l'Esport de Catalunya, no poden ser modificades per una norma inferior com és l'avantprojecte de llei en qüestió.

 

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya com a respresentant de les federacions esportives catalanes, romandrà alerta en els processos engegats en el si de la CORA.

 

Adjuntem en el següent document PDF un informe on queda constància d'aquest projecte.

 

 Document PDF
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar