Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · BATUDES

PROGRAMEN UNA ALTRA GRAN BATUDA DE SENGLARS A SANT ANIOL DE FINESTESProgramen una altra gran batuda de senglars a Sant Aniol de Finestes

20/10/2016

Les colles de caçadors han programat una gran batuda del senglar pel dissabte dia 22 d’octubre al terme de Sant Aniol de Finestres. Han avisat que entre les 8 del matí i les 15 hores de la tarda cal evitar transitar per la zona de les Medes del municipi de Sant Aniol de Finestres.    

 

Concreten: Arcous, La Plana, de la Plana a la Casanova, de la Plana a Ventós, de la Plana a la Rovira, de la Plana a Font Pobre, de la Casanova a Coll de Balló i can Tià. Dissabte, uns 250 caçadors hi faran una important batuda per reduir el gran nombre de senglars que es concentren en aquesta zona.    

 

Es tracta d’una batuda similar a la que van fer dissabte passat als termes de les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols. Aquesta darrera batuda va acabar amb 58 animals morts.    

 

Al final el sistema de grans batudes amb molts caçadors per tal de poder envoltar els senglars i deixar-los sense escapatòria es configura com l’únic sistema eficaç per reduir el nombre de senglars als boscos.    

 

Els grups de Protecció Civil de la zona col·laboraran en el control dels camins.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar