Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

MASDENVERGE ES PREPARA PER ACOLLIR LA NOVENA EDICIÓ DE LA FIRA DEL CAÇADORMasdenverge es prepara per acollir la novena edició de la Fira del Caçador

Masdenverge es prepara per acollir la novena edició de la Fira del Caçador

Masdenverge es prepara per acollir la novena edició de la Fira del Caçador

Masdenverge es prepara per acollir la novena edició de la Fira del Caçador

28/09/2016
La mostra, dedicada a la caça però amb un gran protagonisme del comerç local, oferirà exhibicions de gossos, tallers i degustacions

El municipi de Masdenverge s’endinsa aquest cap de setmana en la novena edició de la Fira del Caçador, amb un cap de setmana ple d’activitats al voltant de la caça i del comerç local. El programa manté la seua essència clàssica, amb exhibicions, degustacions de cuina de caça, mostra de perruqueria canina, tallers artesanals, etcètera.    

 

Així mateix, hi ha algunes novetats, com avança la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Fira de l’Ajuntament de Masdenverge, Meritxell Sabaté. En són exemples una exhibició d’ensinistrament d’obediència i defensa canina del diumenge, a les 12 hores, o una exposició fotogràfica de Joaquín Forner Rodríguez, visitable tot el cap de setmana al pavelló polivalent.    

 

Un dels actes que més expectació aixeca és sense dubte l’exhibició de falconeria. Enguany el cos policial que participarà per primera vegada serà el Seprona de la Guàrdia Civil, amb una demostració amb gossos ensinistrats per detectar drogues, dissabte, a les 11.30 hores.    

 

La mostra avícola al pavelló polivalent també és un dels clàssics de la fira que no es voldran perdre els més menuts, que també podran gaudir de rocòdroms, xocolatades i actes per a ells. La fira, a més de dedicada al material destinat a caçar, oferirà també productes locals, gastronòmics i de comerç en general per a obrir-se a tot tipus de públic. En total, fins a 65 expositors hi participaran. A més, els bars i restaurants del municipi oferiran esmorzars típics i ‘menús dels caçadors’.    

 

Meritxell Sabaté avança que ja estan pensant en la propera edició, la desena, que serà ben especial.    

 

M.Pallás

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar