Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

REUNIÓ AMB EL CONSELLER RULL PER TRACTAR DE CERCAR UNA SOLUCIÓ A LA PROBLEMÀTICA OCELLAIRELa delegació de la FCC va rebre el suport d´un gran nombre d´ocellaires

08/08/2016
El passat dilluns 1 d’agost una representació de la Federació Catalana de Caça es va reunir amb el Sr. Josep Rull i Andreu, conseller de Territori i Sostenibilitat, per explicar-li d’una manera directa i personal la problemàtica derivada de la prohibició

En el decurs d’aquesta reunió, duta a terme a la seu de la Conselleria, la delegació de la Federació Catalana de Caça, formada per Sergio Sánchez, president de la FCC, Mariano Mate, responsable ocellaire de la FCC, i Montserrat Romeo –cap dels serveis jurídics de la Federació-, va transmetre al titular de Territori i Sostenibilitat la gran preocupació i rebuig per part del col·lectiu de caçadors de Catalunya davant d’aquesta inesperada decisió. Així mateix, li van fer sabedor de la posició favorable envers la tradició ocellaire manifestada per part del secretari d’estat de Medi Ambient del govern d’Espanya i la posició del Defensor del Poble sobre aquesta qüestió que en un escrit recent ha assegurat que no hi ha cap impediment legal per a la pràctica de l’activitat ocellaire.

 

Tot i que fins al moment la posició del govern de la Generalitat sobre aquest respecte no ha variat des de la reunió inicial mantinguda el 6 de juliol amb el Sr. Ferran Miralles – director general de Polítiques Ambientals- les diferents iniciatives i reunions mantingudes per part de la FCC han estat claus per que la Conselleria de Territori i Sostenibilitat s’hagi compromès a estudiar i valorar els arguments presentats per part de la FCC i a mantenir una nova reunió amb els responsables de la Federació Catalana de Caça al proper mes de setembre.

 

Així mateix, la FCC va manifestar el seu més sincer agraïment a tots els afeccionats que van acudir fins a la conselleria per tal de donar el seu suport a la delegació de la Federació, en aquesta trobada amb el conseller.

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar