Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

TRES SETMANES SENSE TRAMPES PER A CICLISTES A ROSSELLÓTres setmanes sense trampes per a ciclistes a Rosselló

15/07/2016
Col·laboració per eradicar-les de la serra

Els obstacles i trampes col·locades en camins de la serra de Rosselló per fer mal als ciclistes que circulen a la zona han desaparegut al llarg de les últimes setmanes. Així ho va explicar ahir l’alcalde, Josep Abad, que va indicar que les últimes van ser detectades el mes passat, fa almenys tres setmanes, i no se n’han trobat més des d’aleshores, malgrat que l’autor no ha estat identificat. El primer edil va atribuir la progressiva desaparició de les trampes a la col·laboració entre el club ciclista, la societat de caçadors i el mateix consistori per vigilar els camins i retirar qualsevol objecte als senders que pugui provocar danys als que circulen amb bicicleta.

 

Val a recordar que Rosselló és un dels municipis de les comarques lleidatanes on s’han detectat fins ara aquest tipus de trampes. La seua aparició a començaments d’aquest any va ser motiu d’alarma i indignació a la localitat, a causa que actes similars en altres punts de Catalunya i Espanya han provocat ferits entre els aficionats al BTT.

 

En el cas de Rosselló, el consistori va mediar entre ciclistes i caçadors per evitar conflictes entre aquests dos col·lectius.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar