Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS CAÇADORS DESCARTEN CREAR UNA DELEGACIÓ A LA CATALUNYA CENTRALEls caçadors descarten crear una delegació a la Catalunya Central

15/07/2016

La Federació Catalana de Caça no tindrà una delegació pròpia de la Catalunya Central segregada de la de Barcelona, tal com havien promogut alguns directius vinculats a Osona, atenent a les diferenciacions quant a paisatge, fauna i tradició cinegètica de l’àrea compresa per les comarques del Solsonès, el Berguedà, el Moianès, el Bages, l’Anoia i Osona. En la darrera assemblea de la representació de Barcelona, la proposta presentada per un seguit d’entitats va ser descartada per 161 vots contra 41 de les 274 entitats que en formen part, el 70% de les quals són d’aquestes comarques esmentades.

 

La reacció negativa a aquesta proposta sorgida des de dins mateix de la Federació ha acabat tenint conseqüències en cadena. Francesc Piera, que era president de la Federació Catalana des de 2009, ja no va concórrer a les eleccions que s’havien de celebrar el 2 de juliol davant de la presentació d’una altra candidatura, encapçalada per Sergio Sánchez, aparentment amb més suports i que ja va ser proclamat directament president. Piera s’havia iniciat com a directiu en el món de la caça presidint la societat de l’Estany.

 

Paral·lelament la representació territorial de Barcelona ha organitzat jornades de treball relacionades amb el porc senglar, que es faran aquest divendres al vespre a Sant Feliu de Codines i set dies més tard al restaurant Malloles, de Vic. A Osona hi ha 60 societats de caça, 18 de les quals són d’ocellaires.    

 

V.B.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar