Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

LA 3A FIRA DEL CAÇADOR DE SANT FRUITÓS ES CONVERTEIX EN UN ACTE MOLT EMOTIULa 3a Fira del Caçador de Sant Fruitós es converteix en un acte molt emotiu

Sant Fruitós ha acollit aquest diumenge la 3a Fira del Caçador | Aura Tomasa

Sergi Melero Rodríguez amb el seu gos Roko Foto: Arxiu particular

26/06/2016
El municipi s´ha retrobat durant la jornada d´avui amb la 3a Fira del Caçador, una fira molt emotiva pel memorial Sergi Melero Rodríguez

Enguany, la 3a Fira del Caçador de Sant Fruitós de Bages ha anat dedicada a la caça menor. La jornada d'aquest diumenge ha comptat amb exposició de gossos, recorregut de caça, concursos, demostracions i fira de productes de caça, entre d'altres activitats.


Des de primera hora del matí s'ha gaudit del recorregut de caça i del tir amb arc. A més, en aquesta edició, un acte molt emotiu ha estat la caça pràctica amb gossos de mostra. Sergi Melero Rodríguez, un jove que va perdre la vida en un accident de trànsit l'octubre de 2015, en la primera edició de la Fira del Caçador, ell i el seu gos Roko, van quedar primers en la classificació d'aquesta prova i, en la segona edició, van obtenir el tercer premi. Per aquest motiu, aquest matí s'ha fet el primer memorial en el seu honor, on també hi ha assistit la seva família.


Paral·lelament, s'ha celebrat l'exhibició de gossos d'habilitat, una de les proves organitzada per Els Tres Pins. A continuació, a la Plaça Alfred Figueres s'ha fet l'exhibició d'àligues, acompanyada d'una prova de vol. A més, durant tot el mati, s'ha gaudit del tir amb aire comprimit i la prova de rescat.


El dinar i l'entrega de premis han donat per finalitzada aquesta edició amb un reconeixement especial a les dones i els joves per tal d'animar-los a participar en les properes edicions.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar