Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

EL PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA INAUGURA CAZAFIR 2016El president de la Federació Catalana de Caça inaugura Cazafir 2016

El president de la Federació Catalana de Caça inaugura Cazafir 2016

12/06/2016
La fira ofereix activitats tot el cap de setmana

El president de la Federació Catalana de Caça, Paco Piera, va inaugurar ahir la 28a edició de la Fira del Caçador de Móra d’Ebre, Cazafir 2016. La fira se celebra per segon any consecutiu al paratge de titularitat municipal anomenat illa de Saurí, on s’apleguen cinquanta expositors de productes tèxtils, agroalimentaris, artesanals i cinegètics. A banda d’aquests expositors, el recinte firal compta amb una àmplia exposició de gossos de caça i altres animals de companyia, i un espai per a activitats infantils.

 

Piera es va referir a la fira morenca com una de les més importants i veteranes del país. Sobre la situació de la caça en l’actualitat, assegurà que l’abandonament dels conreus ha provocat un increment de la presència d’espècies de caça major, com el senglar, el cérvol o el cabirol, entre d’altres. Davant d’aquest panorama, «la nostra feia és la de regular la fauna salvatge», va indicar.

 

Durant tot el cap de setmana el recinte acull activitats relacionades amb el món de la caça, com ara concursos i exhibicions de gossos, certamen de cuina de caça, exhibició de vehicles tot terreny o simulacions de batudes.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar