Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

TOT A PUNT PER A LA CELEBRACIÓ DE LA FIRA DEL CAÇADOR, CAZAFIRTot a punt per a la celebració de la fira del caçador, Cazafir

09/06/2016

La societat La Caçadora de l’Ebre organitza aquest cap de setmana la 28a edició de Cazafir, la històrica fira del caçador de Móra d’Ebre.    

 

El certamen tindrà lloc els dies 11 i 12 de juny al paratge de l’illa de Saurí, una gran zona verda situada entre els dos ponts de Móra d’Ebre que substitueix el tradicional emplaçament de l’àrea de lleure de l’Aubadera.    

 

La fira obrirà les seves portes a les 09.30 hores i una hora més tard s’iniciaran les activitats fixes del certamen, com tir virtual, tir amb carabina d’aire comprimit, tir amb arc o atraccions per als menuts. A partir de les 11 hores i durant tot el dia, actes especials com exhibicions de gossos, de vehicles 4x4 i conferències.    

 

L’endemà, diumenge, continuen les activitats, entre les quals destaca la XII Mostra de cuina de caça, amb premis per a tots els participants. A partir de les 11 hores, exhibició de gossos de mostra i podencs, de gossos de salvament del Grup Especial de Rescat Caní dels Bombers de la Generalitat i de gossos antidroga i explosius. La fira obrirà matí i tarda durant els dos dies i el diumenge tancarà portes a les 19.30 hores. El certamen ofereix, entre d’altres, servei de bar.

 

A. C.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar