Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

VALLS REVISA LA SENYALITZACIÓ DE SEGURETAT DE CAÇA A LES PARTIDES DE FREIXA I LA GRANJAValls revisa la senyalització de seguretat de caça a les partides de Freixa i la Granja

26/04/2016

En les últimes setmanes, l'Ajuntament de Valls ha millorat la senyalització de la zona de seguretat de les partides Freixa i la Granja després que durant els mesos de març i abril s'ha treballat de forma conjunta entre el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament i els Serveis Municipals de Manteniment per tal de definir l'emplaçament exacte de cadascun dels senyals que indiquen aquesta zona de seguretat. Les zones de seguretat són àmbits en els que està prohibida la caça per raó de protecció de les persones i dels béns.

 

L'Ajuntament de Valls va promoure la creació de la zona de seguretat de les partides Freixa i la Granja. Els Agents Rurals van dur a terme una inspecció d'aquesta zona de seguretat i van constatar la manca de senyalització a bona part del perímetre. Entre les possibles causes de les deficiències de senyalització podria haver-hi l'acció del vent, riuades, robatoris, la degradació de senyals, etc. També es va detectar que alguns senyals estaven col·locats en llocs erronis, fet que podia generar confusió.

 

En base a la proposta dels Agents Rurals sobre la senyalització existent, senyalització a retirar i senyalització a afegir, l'Ajuntament de Valls ha adquirit els senyals necessaris. Un total de 21 senyals de 1er ordre i 24 senyals de 2on ordre, que han estat instal·lats pel personal dels Serveis Municipals de Manteniment. Cal agrair la col·laboració de diversos particulars que han permès l'accés del personal municipal a les seves propietats privades per tal de facilitar les tasques de senyalització. Amb la instal·lació dels nous senyals queda perfectament identificat el perímetre de la zona on és prohibida la caça.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar