Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ATACS INCÍVICS CONTRA ELS CAÇADORSAtacs incívics contra els caçadors

Atacs incívics contra els caçadors

02/02/2016

Dissabte dia 30 de gener, s’organitza una cacera a la Reserva del Parc natural de la serra del Montsant (província de Tarragona) on vam ser acompanyats per tres agents rurals des de l’inici de la cacera fins al final. Els que anaven de parada van aparcar els cotxes a la part de dalt del camí, així deixaven pas als cotxes amb els remolcs dels gossers per poder aparcar a baix de tot del camí on podíem girar juntament amb el cotxe dels agents rurals.

 

Els Agents varen estar tota la cacera informant els excursionistes i altres usuaris del medi, que si seguien endavant, entrarien dins del recinte de la batuda que s’estava fent.

 

Un grup dels excursionistes indignats per la celebració de la batuda, quan varen passar per davant dels cotxes dels caçadors, es va dedicar a desinflar les rodes dels vehicles, ficar pedres dins dels remolcs, ficar pinyes dins dels tubs d’escapament, escriure insults als vidres dels cotxes i finalment van ficar trossos de pals dins del cadenat que ens va permetre entrar camí endins.

 

Com que els caçadors som un gran equip, ben organitzat i preparat, mitjançant un compressor petit es van inflar les rodes de tots els vehicles que les tenien desinflades i es van retirar els obstacles que aquells incívics ens van preparar.

 

Amb aquest petit escrit, vull reclamar respecte vers el nostre col·lectiu, el qual està totalment regulat, legislat, controlat i a més a més fem una tasca important per la natura, que si no la féssim nosaltres, hauríem de destinar diners públics perquè algú altre la realitzes.

 

J.Garcia - Tarragona

Comentaris

Max Canals Buxens diu: 02/02/2016    
Aquest any, a Aragó, quan es fa una batuda es senyalen els camins, com sempre, pero a partir d´ara si algú entra a la zona de la batuda, el responsable es el /els que entren dins la batuda. En temps de recollida de bolets, jo ho he vist. Els infractors poden ser multats. Ja es hora de que las coses comencin a cambiar. Els caçadors som els únics usuaris del medi, que a part dels documents necesaris per fer el que estem fent, tenim per contracte, el permis del propietari dels terrenys. Cal informar de la realitat de la situació als energúmens que es creuen, amb base a no se que, a causar aquets estralls. Penes de la humanitat.


Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar